BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Konkurranserett i et nøtteskall

Konkurranserett i et nøtteskall gir en oversikt over hovedpilarene i konkurranseretten. Boken egner seg både som en innføring til advokater og andre rettsanvendere, og til studenter som forbereder seg til eksamen og trenger en kortfattet oppsummering i konkurranserett. Les mer

499,-
Sendes innen 1 virkedag
Konkurranserett i et nøtteskall gir en oversikt over hovedpilarene i konkurranseretten. Boken egner seg både som en innføring til advokater og andre rettsanvendere, og til studenter som forbereder seg til eksamen og trenger en kortfattet oppsummering i konkurranserett.
Boken tar sikte på å gi leseren en grunnleggende forståelse av den økonomiske referanserammen for konkurransereglene samt bruk av økonomisk ekspertkunnskap ved anvendelse av konkurranseretten. Nøtteskallboken gir leseren en oversikt over grunnprinsippene i konkurranseretten: kontroll med samarbeid, kontroll med misbruk av dominerende stilling og kontroll med fusjoner og oppkjøp. Boken dekker både norsk konkurranserett og EU/EØS-konkurranseretten og gir en oversikt over de prosessuelle rammene for konkurranseretten, herunder privat håndheving av konkurransereglene.

Forfatterne er alle er tilknyttet konkurranserettsgruppen i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS. De har erfaring med konkurranserettslig og konkurranseøkonomisk rådgiving innenfor de fleste sektorer, særlig i regulerte sektorer som telekommunikasjon, finans og næringsmidler. Flere av forfatterne har bakgrunn fra ulike konkurransemyndigheter, både nasjonalt og på EØS-nivå i Brussel. De har også erfaring med å prosedere konkurransesaker i nasjonale domstoler og for de europeiske domstolene i Luxembourg.

Les første kapittel gratis her og se om boken er noe for deg:
Kapittel 1 Konkurranserett i et nøtteskall(pdf, 161,57 kB)
Forord og innhold(pdf, 108,83 kB)

Detaljer

Forlag
Gyldendal juridisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
279
ISBN
9788205477087
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Konkurranserett i et nøtteskall
Format
21 x 13 cm
Serie
Nøtteskallserien

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Konkurranserett i et nøtteskall:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

EØS-rett

Halvard Haukeland Fredriksen
Innbundet 
739,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Fyrsten

Niccolò Machiavelli
Paperback 
299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv