Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Håndbok i konkursrett

Hva skjer når et selskap går konkurs? Hva skjer med de ansatte? Finnes det andre alternativer enn konkurs? Hvordan fordeles pengene fra et konkursbo?

Når en person eller et selskap har store økonomiske problemer, kan det bli aktuelt med en konkursbehandling. Les mer

425,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hva skjer når et selskap går konkurs? Hva skjer med de ansatte? Finnes det andre alternativer enn konkurs? Hvordan fordeles pengene fra et konkursbo?

Når en person eller et selskap har store økonomiske problemer, kan det bli aktuelt med en konkursbehandling. En rekke juridiske og praktiske problemstillinger dukker opp i denne prosessen, og uansett hvilken rolle du har i en slik sak, kan rettsområdet fremstå uoversiktlig.

Håndbok i konkursrett er en praktisk bok som retter seg mot advokater, saksbehandlere og andre som arbeider med og anvender konkursreglene. Boken gir en innføring i de juridiske og praktiske problemstillingene du møter under en konkursbehandling, og målet med boken er å gjøre det enkelt for deg som leser å identifisere og løse rettslige problemstillinger som oppstår under en konkursbehandling. I tillegg gir boken gode praktiske tips til hvordan man går frem i arbeidet med bobehandlingen, og vil derfor være et praktisk hjelpemiddel for deg som skal arbeide med dette fagfeltet.

Boken kan leses fra perm til perm hvis du vil lære om hele konkursfeltet, men den er også godt egnet som oppslagsverk. Forfatterne gir gode henvisninger til litteratur og rettspraksis på området, slik at du som har behov for å gå dypere inn i stoffet, lett skal finne utdypende kilder.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205588196
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Håndbok i konkursrett

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndbok i konkursrett:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv