Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Konkurs

enkeltforfølgning, gjeldsforhandlinger og konkurs

Konkurs gir en innføring i reglene om enkeltforfølgning, gjeldsforhandlinger og konkurs. Forfatteren gjennomgår de materielle reglene om konkurs, reglene om revisors oppgaver, private gjeldsoppgjør, gjeldsordning for privatpersoner, offentlige gjeldsforhandlinger, betingelsene for å åpne konkurs, beslagsrett og omstøtelse og hva som skjer med kontraktsmessige forpliktelser ved konkurs. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Konkurs gir en innføring i reglene om enkeltforfølgning, gjeldsforhandlinger og konkurs. Forfatteren gjennomgår de materielle reglene om konkurs, reglene om revisors oppgaver, private gjeldsoppgjør, gjeldsordning for privatpersoner, offentlige gjeldsforhandlinger, betingelsene for å åpne konkurs, beslagsrett og omstøtelse og hva som skjer med kontraktsmessige forpliktelser ved konkurs. Rettspraksis er tatt med i den grad det er nødvendig for å belyse rettsreglene. Boken inneholder i tillegg litteraturhenvisninger, lovhenvisninger, oversikt over lovforarbeider, domsregister og stikkordregister.

Det er knyttet øvingsoppgaver til hvert kapittel i boken.

Konkurs gir en oversiktlig fremstilling av konkursretten og er beregnet på høgskolestudenter. Også andre som trenger en innføring i regelverket om konkurs vil ha stor nytte av boken.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
166
ISBN
9788202382728
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Konkurs
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Konkurs:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Konkurs

Mads Henry Andenæs
Innbundet 
600,-
 
Kokain
-30 %

Kokain

Pascal Engman
Paperback 
160,- 229,-
Enkene
-30 %

Enkene

Pascal Engman
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv