Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Konkursrett

«Konkursrett, kort forklart» gir en innføring i hva konkurs og konkursbehandling er. Både konkursloven og dekningsloven behandles.

Konkursloven gir prosessuelle regler om konkursbehandling. I dekningsloven finnes reglene om hvordan boets eiendeler fordeles mellom fordringshaverne. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
«Konkursrett, kort forklart» gir en innføring i hva konkurs og konkursbehandling er. Både konkursloven og dekningsloven behandles.

Konkursloven gir prosessuelle regler om konkursbehandling. I dekningsloven finnes reglene om hvordan boets eiendeler fordeles mellom fordringshaverne. Boken er først og fremst skrevet for studenter, men kan også være av interesse for jurister og andre som trenger en innføring i reglene om konkurs. Kjennskap til konkursretten er viktig for forståelsen av andre formuerettslige fag.

Vibeke Irene Løvold er lagdommer i Borgarting lagmannsrett og har tidligere jobbet i Justisdepartementets lovavdeling, hvor hun hadde hovedansvar for gjeldsforfølgningsretten. Hun har gitt ut flere bøker om tvangsfullbyrdelse og konkurs.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
213
ISBN
9788215027241
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Konkursrett
Format
23 x 15 cm
Serie
Kort forklart

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Konkursrett:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv