Listelykke notatbok

Listelykke notatbok er en punktjournal inspirert av bullet journal-teknikken, og inneholder maler for kalender og lister som du kan fylle inn og fargelegge. Sidene er prikkete, som dotted grid-notatbøker, med tykt papir på 130 gram. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Notisbok / skrivebok)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Notisbok / skrivebok
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Notisbok / skrivebok
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Notisbok / skrivebok)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Listelykke notatbok er en punktjournal inspirert av bullet journal-teknikken, og inneholder maler for kalender og lister som du kan fylle inn og fargelegge. Sidene er prikkete, som dotted grid-notatbøker, med tykt papir på 130 gram.


Lister kan hjelpe oss med å rydde opp både fysisk og mentalt. Når du skriver ned ideer, tanker og oppgaver i listeform, frigjør du både kapasitet og tid. Å skrive lister er som en øvelse i mindfulness, du kan være kreativ eller pragmatisk, overdådig eller minimalistisk. Du får mer orden i hverdagen og blir flinkere til å planlegge.


Bruk listene i denne boken for å rydde opp for godt, strukturere jobb og studier, få oversikt over huskelister og gjøremål, over hjem og hage, ukemenyer og handlelister, familiens aktiviteter, sesonger og høytider, nye mål, ferie og fritid, ulike hendelser i hverdagen og din egenutvikling.


Listelykke er rydding, fargelegging og mindfulness i ett!


Fakta

Bla i boka