Skolekrøniken. Mine beste minner fra skole og fritid. En personlig samling av barnets beste skoleminnerSkolekrøniken er en minnebok beregnet på perioden fra en begynner hos dagmamma, er i barnehage og på femårsgruppe, og til barneskolens 5. klasse. Kundegruppen er foreldre og besteforeldre samt personer som søker en gave som varer til et barn i 3-10 års alderen. Les mer
Vår pris
248,-

(Dagbok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Dagbok
Legg i
Dagbok
Legg i
Vår pris: 248,-

(Dagbok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om bokaSkolekrøniken er en minnebok beregnet på perioden fra en begynner hos dagmamma, er i barnehage og på femårsgruppe, og til barneskolens 5. klasse. Kundegruppen er foreldre og besteforeldre samt personer som søker en gave som varer til et barn i 3-10 års alderen. Mange voksne ville gjerne hatt en slik bok for å friske opp minnene fra da de selv var små.

Boken har sju deler;
. Barnehage- og skoleårene, med fire sider for hvert trinn. En holder oversikt over de daglige rutinene, favorittlekene, høydepunkter på skolen, klassekamerater, venner m.m.
. Vurderingsbøker og diplomer, for leselogger, diplomer m.m.
. Fritidsaktiviteter. Her samles merker, diplomer, lagbilder, tabeller og mer.
. Fødselsdagsfeiringer. Ta vare på invitasjoner, bursdagskort, bilder og mer.
. Feriebilder og andre blinkskudd. Katalogiser familiebilder, egne portretter og andre bilder.
. Sommerferier. Ta vare på suvenirer, bilder, autografer og andre minner.
. Legeundersøkelser. Følg med hvordan høyde tenner, vekt, syn m.m. utvikler seg. I tillegg plass til sykehistorie.

Skolekrøniken er en tiltalende innbundet og laminert ringperm, og er produsert i Norge. Mekanismen er tilpasset vanlige A4 plastlommer som fås kjøpt i bokhandelen (ikke inkludert), som kan settes inn mellom de 30 arkene i tynn papp. Derved får brukeren mulighet til å oppbevare klassebilder, diplomer, autografark og andre spesielle minner fra barndommen.

Fakta