Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Avtaler

«Avtaler» er en lærebok i avtalerett for masterstudiet i rettsvitenskap.

Forfatteren behandler avtaleinngåelse, tolking, ugyldighet, lemping og representasjon. Forfatterens tunge vektlegging av EU-/EØS-kontraktsretten og EU-domstolens praksis er forsterket. Les mer

899,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
«Avtaler» er en lærebok i avtalerett for masterstudiet i rettsvitenskap.

Forfatteren behandler avtaleinngåelse, tolking, ugyldighet, lemping og representasjon. Forfatterens tunge vektlegging av EU-/EØS-kontraktsretten og EU-domstolens praksis er forsterket. Denne utgaven legger også større vekt på digital avtaleinngåelse, som reiser en rekke spørsmål.

Medlemsvurdering:
Denne boka gir en god og dekkende innføring i emnet avtalerett. Den forteller kort og greit om de elementære delene og går dypere inn i det som kan være vanskelig. Dette er en av de bedre pensumbøker jeg har lest, fordi den forklarer ting på en måte som er lett å forstå selv om man ikke har inngående kjennskap til all termonologien. Man lærer også mange ord og uttrykk som er godt forklart og eksemplifisert. Jeg syns boka er mest nyttig når jeg jobber med stoffet i form av oppgaver og diskusjonsgrupper, men den kan sikkert være nyttig for andre enn jusstudenter.

jus-student

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
446
ISBN
9788215036786
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

S
Sackett – 11.04.2009

– Dette er en bok som hovedsaklig er tilpasset sudenter, men som andre som har med avtalerett også kan ta seg nytte av. Den er hovedsaklig tiltenkt Kontraktsrett 1, som vil si at hovedfokuset ligger på avtaleinngåelser og ugyldighet. Den er lettlest og oversiktelig. Boken fungerer som pensumbok på Universitetet i Bergen, så for studenter som skal ha dette faget her, er den spesielt anbefalt. Bakerst i boken er det en svært nyttig oversikt over lover, samt et domsregister. Boken er på rundt 260 sider, som er noe begrenset. Vil man derfor ha en fullstendig oversikt over kontraktsretten, må man da supplere med andre bøker.

j
jus-student – 07.02.2008

– Denne boka gir en god og dekkende innføring i emnet avtalerett. Den forteller kort og greit om de elementære delene og går dypere inn i det som kan være vanskelig. Dette er en av de bedre pensumbøker jeg har lest, fordi den forklarer ting på en måte som er lett å forstå selv om man ikke har inngående kjennskap til all termonologien. Man lærer også mange ord og uttrykk som er godt forklart og eksemplifisert. Jeg syns boka er mest nyttig når jeg jobber med stoffet i form av oppgaver og diskusjonsgrupper, men den kan sikkert være nyttig for andre enn jusstudenter.

l
lars – 01.12.2006

– Johan Giertsen, en av de mest populære foreleserne ved det juridiske fakultet, har lenge gått med denne boken i magen, og nå har den omsider kommet i et førsteopplag, til stor glede for studenter som tidligere har måttet nøye seg med kompendie-varianten. Boken er skrevet spesifikt for studenter som følger Giertsens forelesnigner ved UiB i faget Avtalerett, og bærer preg av dette ved at den ikke går særlig dypt, og er skrevet på en noe lettvint måte. Det utelukkes likevel ikke at den kan være av interesse for praktiserende jurister såvel som privatpersoner som ønsker et nærmere innsyn i sine rettigheter. Særlig fokus i boken er på avtaleloven og dens regler om inngåelse, representasjon og ugyldighet. Et stort kapittel vies til avtalelovens §36, og gir en av de bedre behandlinger denne kinkige bestemmelsen har fått i juridisk teori.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Avtaler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv