Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Avtalerett

Avtalerett gir en utførlig fremstilling av rettsområdet.
Boken behandler reglene og prinsippene om inngåelse av avtaler etter reglene i avtaleloven og etter moderne avtaleslutningsteknikker. Den behandler også reglene om tolkning, ugyldighet, representasjon (fullmakt) samt reglene om privat- og offentligrettslig sensur av avtalevilkår etter henholdsvis avtale og markedsføringsloven. Les mer

809,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Avtalerett gir en utførlig fremstilling av rettsområdet.
Boken behandler reglene og prinsippene om inngåelse av avtaler etter reglene i avtaleloven og etter moderne avtaleslutningsteknikker. Den behandler også reglene om tolkning, ugyldighet, representasjon (fullmakt) samt reglene om privat- og offentligrettslig sensur av avtalevilkår etter henholdsvis avtale og markedsføringsloven. Det er også inntatt en nærmere redegjørelse om EUs arbeid og regelverk på kontrakts- og avtalerettens område og EUs forbrukeravtaledirektiv er inngående behandlet.

Boken er spesielt tilpasset læringskravene for studenter ved de juridiske fakulteter, men er som en alminnelig fremstilling av avtaleretten også rettet inn mot behovet som advokater, dommere og andre praktikere måtte ha.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
582
ISBN
9788205529731
Utgave
11. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
25 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

A
Avelina Went – 01.05.2009

– Geir Woxholts avtalerettsbok er en del av pensumlitteraturen ved masterstudiet i jus ved Universitetet i Oslo, men det er også en bok som kan være nyttig for ikke-jurister som vil få en innføring i grunnleggende avtalerett. Den er enkel å lese med et pedagogisk språk og en gjennomtenkt oppbygning. For jusstudenter er det verd å merke seg at Woxholt har et noe annerledes syn på avtaleretten enn kollega Jo Hov, som har skrevet alternativ pensumlitteratur. Woxholts innfallsvinkel blir ofte fremstilt som mer moderne der Hov er tradisjonell; hva man foretrekker er selvsagt individuelt, men det kan lønne seg å ta en tur på biblioteket og se på hvilken stil man liker best. Woxholts avtalerettsbok er dog en del nyere, og dermed mer oppdatert.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Avtalerett:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Jakten

Linda Klakken
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv