Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Oppgavesamling i avtalerett

OPPGAVESAMLING I AVTALERETT er et praktisk verktøy for deg som vil forstå og bruke avtaleretten, enten du er jusstudent eller en mer erfaren jurist.
Boken dekker den delen av kontraktsretten som gjerne omtales som «avtalerett» eller «kontraktsrett I», og omfatter avtaleinngåelse, representasjon, avtaletolkning, ugyldighet og lemping. Les mer

529,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
OPPGAVESAMLING I AVTALERETT er et praktisk verktøy for deg som vil forstå og bruke avtaleretten, enten du er jusstudent eller en mer erfaren jurist.
Boken dekker den delen av kontraktsretten som gjerne omtales som «avtalerett» eller «kontraktsrett I», og omfatter avtaleinngåelse, representasjon, avtaletolkning, ugyldighet og lemping.

I bokens første del gis en kort og enkel innføring i avtaleretten. Her står det litt om fagets særtrekk og bakenforliggende hensyn, i tillegg til de spesielle kildene som finnes i avtaleretten. Boken gir en praktisk tilnærming til faget, og tar for seg metodiske utfordringer rettsanvenderen møter på avtalerettens område, som å ta utgangspunkt i ulovfestet rett og bruke rettspraksis og hensyn i juridiske drøftelser.

Bokens andre og største del er en oppgavesamling, med oppgaver av varierende størrelse og vanskelighetsgrad innenfor temaene avtaleinngåelse, representasjon, avtaletolkning, ugyldighet og lemping. Alle praktikumsoppgavene har løsningsforslag.

MATHILDE LUND MELTVEDT har studert rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen og ved King's College i London. Hun har vært vitenskapelig assistent for professor dr.juris Johan Giertsen ved utarbeidingen av 2. og 3. utgave av hans lærebok «Avtaler» og hun har undervist i avtalerett ved Universitetet i Bergen, både som arbeidsgruppeleder og foreleser.
__________________________

«Terningkast fem - soleklart.»
Kristian Eilertsen, JUS'T

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
230
ISBN
9788215022147
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Oppgavesamling i avtalerett
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Oppgavesamling i avtalerett:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Konkurs

Mads Henry Andenæs
Innbundet 
600,-
 

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 
Syria
-30 %

Syria

Cecilie Hellestveit
Paperback 
139,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv