Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Covid-19

pandemien som ikke skulle ha inntruffet og hvordan vi kan stoppe den neste

Kunne koronaviruset vært stoppet? Hvorfor ble det en pandemi, og hva er en pandemi? Hvordan startet den? Når kan en vaksine være klar? Hvordan virker de ulike strategiene for å begrense spredning? Listen over spørsmål er lang. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kunne koronaviruset vært stoppet? Hvorfor ble det en pandemi, og hva er en pandemi? Hvordan startet den? Når kan en vaksine være klar? Hvordan virker de ulike strategiene for å begrense spredning? Listen over spørsmål er lang. I denne boken får vi en del av svarene.
Dette er en av de første internasjonale bøkene om covid- 19-pandemien, skrevet av en vitenskapsjournalist og tidligere forsker som i tre tiår har jobbet for magasinet New Scientist. Hun har forsøkt å forstå de biologiske, økonomiske, politiske og kulturelle årsakene og konsekvensene når epidemier sprer seg og truer våre liv.

Covid-19 er den største pandemien siden spanskesyken. Vi har ennå ikke oversikt over konsekvenser eller omfang, men Deborah MacKenzie har de beste forutsetninger for å gi oss en dypere forståelse for hva en pandemi egentlig er - og hvordan det kunne gå så galt denne gangen.

Forord av Espen Rostrup Nakstad.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205542686
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Covid-19: the pandemic that never should have happened and how to stop the next

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Covid-19:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv