Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hvordan myndighetene bløffet oss

og veien mot en bedre fremtid

Da virusutbruddet rammet verden i 2020, ble det også starten på en tid for grovt maktmisbruk og et hav av løgner. Koronakrisen ble katastrofalt håndtert av korrupte aktører, og resultatene ble mange tapte og ødelagte liv - i folkehelsens navn. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Da virusutbruddet rammet verden i 2020, ble det også starten på en tid for grovt maktmisbruk og et hav av løgner. Koronakrisen ble katastrofalt håndtert av korrupte aktører, og resultatene ble mange tapte og ødelagte liv - i folkehelsens navn.

Ansvaret ligger hos regjeringer, helsemyndigheter, forskere, legemiddelselskaper, WHO og overnasjonale organisasjoner. Disse lot seg lede av skikkelser som Anthony Fauci og Bill Gates.

De påtvang oss munnbind, nedstengninger og storstilt bruk av nye, genteknologiske vaksiner med ukjente virkninger. Den offisielle historien om virusets opphav ble strengt kontrollert. Samarbeidende medier, «faktasjekkere», teknologiselskaper og etterretningsorganer undertrykket innvendinger og ødela omdømmet til menneskene som uttrykte dem.

I dag sitter de fleste lamslåtte tilbake uten å ha forstått hva vi gikk i gjennom. I denne boken får du forklaringen på hva som skjedde.

Robert Malone oppfant mRNA-teknologien og advarte selv om å bruke den til massevaksinering mot koronasykdom. Den advarselen fikk en høy personlig kostnad for Malone.

Her setter han sammen puslebitene og gir det hittil mest komplette bildet av den kriminelle håndteringen av pandemien, og han tar et knusende oppgjør med de ansvarlige.

Malone staker også ut en kurs for vanlige mennesker som søker sannheten og ønsker å gjenvinne friheten som ble beslaglagt av det mangehodede, totalitære monsteret som manipulerte oss.

Detaljer

Forlag
Document forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
506
ISBN
9788275192699
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Lies my gov't told me
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan myndighetene bløffet oss:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Katla
199,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 
Naturleg
249,-

Naturleg

Margit Dale
Innbundet 
249,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv