Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Øvelser i avskjed

en koronakrønike

En måned før koronaen rammer verden, dør Carsten Jensens stesønn, Raph. Han blir kun 25 år gammel. Resten av verden har en pandemi å håndtere og folk opplever tap av trygghet og mening. Carsten Jensen finner en parallell til sin egen sorg, og hans betraktninger leses og deles utover de tradisjonelle mediene, noen ganger til over 1,8 millioner mennesker. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En måned før koronaen rammer verden, dør Carsten Jensens stesønn, Raph. Han blir kun 25 år gammel. Resten av verden har en pandemi å håndtere og folk opplever tap av trygghet og mening. Carsten Jensen finner en parallell til sin egen sorg, og hans betraktninger leses og deles utover de tradisjonelle mediene, noen ganger til over 1,8 millioner mennesker.

Øvelser i avskjed er en bok om avskjed, både på det personlige og globale plan. Både sorg og pandemi er ukjent farvann, men de har ensomhet, refleksjon og en følelse av tap til felles. Å komme seg videre krever nye spørsmål og nye svar. Øvelser i avskjed kan være et fint sted å begynne.

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788232804122
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Øvelser i afsked

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Øvelser i avskjed:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv