Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Andvake

forteljing

Forteljinga handlar om kjærleiken mellom det unge paret Alida og Asle som er i Bjørgvin for å finne arbeid. Alida er gravid og treng så sårt eit rom saman med kjæresten sin. Les mer

329,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Forteljinga handlar om kjærleiken mellom det unge paret Alida og Asle som er i Bjørgvin for å finne arbeid. Alida er gravid og treng så sårt eit rom saman med kjæresten sin.

Medlemsvurdering:
Jon Fosses, foreløpig, siste roman, "Andvake" handler om det unge paret Aslak og Alida som har rømt fra vanskelige oppvekstkår i en liten vestlandsbygd og håper å starte på nytt i Bjørgvin. Alida er gravid, men de blir avvist overalt. Ingen vil gi dem husly. I desperasjon tyr de to unge til drastiske valg. "Andvake" er en utrolig god fortelling i ren Fosse-stil: repetivt språk strippet for vanskelige og uhverdagslige ord, der bare essensen står igjen. Lengden er heller ikke noe å bekymre seg over, på 75 sider burde den være overkommelig selv for en femtenåring med dysleksi.

Hemmelig

Detaljer

Forlag
Samlaget
Språk
Norsk Nynorsk
ISBN
9788252176636
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Priser
Nordisk Råds litteraturpris 2015
Serie
Trilogien 1

Kunders vurdering

H
Hemmelig – 29.04.2008

– Jon Fosses, foreløpig, siste roman, "Andvake" handler om det unge paret Aslak og Alida som har rømt fra vanskelige oppvekstkår i en liten vestlandsbygd og håper å starte på nytt i Bjørgvin. Alida er gravid, men de blir avvist overalt. Ingen vil gi dem husly. I desperasjon tyr de to unge til drastiske valg. "Andvake" er en utrolig god fortelling i ren Fosse-stil: repetivt språk strippet for vanskelige og uhverdagslige ord, der bare essensen står igjen. Lengden er heller ikke noe å bekymre seg over, på 75 sider burde den være overkommelig selv for en femtenåring med dysleksi.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Andvake:

For to
Ny!

For to

Simon Strauss
Innbundet 
305,- 349,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv