Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hold'em med Harrington

bind 1 strategisk spill : Texas hold'em poker : ekspertstrategier for no-limit turneringer

"Ingen grunn til å tvile - Harrington har etter min mening skrevet den beste boka om poker noensinne - og uten sammenlikning den beste teksten om no-limit hold'em." Ashley Adams, Poker Magazin. Dette er bare én av mange bokanmeldelser som konkluderer med det samme. Les mer

311,-

342,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
"Ingen grunn til å tvile - Harrington har etter min mening skrevet den beste boka om poker noensinne - og uten sammenlikning den beste teksten om no-limit hold'em." Ashley Adams, Poker Magazin. Dette er bare én av mange bokanmeldelser som konkluderer med det samme. Hold'em med Harrington er ikke uten grunn verdens mest solgte pokerbok. Bind 2 Sluttspillet kommer på norsk i august 2006. Dan Harrington ble verdensmester i poker i 1995, og er den eneste spilleren som har nådd sluttspillet både i 2003 and 2004. Av kjennere er dette regnet som den største prestasjonen noensinne. Bill Robertie er en av verdens beste backgammon spillere og forfatter av flere bøker om backgammon og sjakk. Hold'em med Harrington er et kunnskapsverk for seriøse spillere. Om du er nybegynner eller toppspiller vil du garantert ha stort utbytte av boka.

Medlemsvurdering:
Skal man ha ei pokerbok så er dette boken. Man får med alt grunnleggende man trenger for å spille turnerings poker.

John ivar nygård

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Monstro bok
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788292769003
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Harrington on hold'em : expert strategy for no-limit tournaments
Format
21 x 14 cm
Serie
Hold'em med Harrington 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

J
John ivar nygård – 03.11.2016

– Skal man ha ei pokerbok så er dette boken. Man får med alt grunnleggende man trenger for å spille turnerings poker.

H
Halfdan – 07.09.2007

– Jeg begynte å spille poker i vår. Etter den tid har jeg hanket inn opp mot ti tusen kroner. Det eneste jeg har lest av litteratur er å lese Harrington on Hold'em-bøkene. Det står veldig mye bra i disse bøkene, som så absolutt kan komme til nytte på pokerbordet. Selv spiller jeg ikke på et særlig høyt nivå, men jeg merker at jeg har en helt annen pokerforståelse enn de som sitter på bordet. Det er også oppgaver bak hvert kapittel med eksempel. Dersom du kjøper denne boken er det også ganske relevant å ha den neste boken også, der det står om sluttspillet i turneringer. Er du interessert i poker og har lyst å bedre spillet ditt? Løp og kjøp denne! Den er til og med på norsk.

U
Ubo – 07.04.2006

– Dette er den perfekte pokerboka for deg som ikke liker bord fordi det går for langsomt. Dette er turneringsboka over alle turneringsbøker. Desverre er den litt dyr, men den er verdt pengene. Den tar for seg de ulike strategiene hvis man spiller big stack og small stack. Mange ting her de fleste drevne pokerspillene sikkert ikke har tenkt på en gang. No limit turneringer er utrolig spennende, og denne boka gjør turneringene enda mer spennende. Det er helt sikkert. Jeg vil ikke garantere at du kommer til å vinne en masse turneringer bare fordi du leser denne boka, men du vil i hvertfall spille mye mer korrekt og dermed ha større vinnermuligheter. Løp og kjøp! Disse pengene tjener du raskt inn igjen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hold'em med Harrington:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv