Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Krig i vår tid

Ukraina, Russland, Europa og Noreg

Demokratiet har aldri slått røter i russisk jord. Herskarane i Kreml har styrt landet diktatorisk, uavhengig av folkeviljen. Då Vladimir Putin kom til makta i 1999, førte han dette systemet vidare. Ukraina har på den andre sida vore eit langt friare samfunn gjennom mesteparten av si historie. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Demokratiet har aldri slått røter i russisk jord. Herskarane i Kreml har styrt landet diktatorisk, uavhengig av folkeviljen. Då Vladimir Putin kom til makta i 1999, førte han dette systemet vidare. Ukraina har på den andre sida vore eit langt friare samfunn gjennom mesteparten av si historie. Den 22. februar 2022 gjekk Putin til krig mot det frie ukrainske samfunnet. Igjen er det krig på vårt kontinent, og Europa står midt oppe i ein kamp mellom demokrati og diktatur. Denne kampen vil vera avgjerande for Europas framtid.

Halvor Tjønn er historikar og journalist. I denne artikkelsamlinga fylgjer han utviklinga av Ukraina-krigen, frå det tidspunktet Putin tok til å truga med krig, gjennom krigsutbrotet i februar og fram til tidleg på hausten 2022.

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Nynorsk
Sider
187
ISBN
9788282656450
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Krig i vår tid
Format
21 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Krig i vår tid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv