Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Catch-22

«It is a rare book in that it has the ability to make you laugh out loud and be deeply moved within a few pages.»

Adam Staten, British Journal of General Practice

One of the greatest novels of the twentieth century, now celebrating its 50th anniversary. Les mer

145,-
Sendes innen 7 virkedager
One of the greatest novels of the twentieth century, now celebrating its 50th anniversary.

Medlemsvurdering:
Joseph Hellers bok er uten tvil den beste parodiske bøkene om 2.verdenskrig. Handlingen foregår i Italia, og handler om en gruppe mennesker som høyst trolig lider av en smule galskap. Catch 22 er en hinsides leseopplevelse, fylt med fantastiske paradokser, svart satire, elleville personbeskrivelser og en genial humor! Hovedpersonen oppdager at regelen Catch 22 innehar mye makt, men egentlig ikke eksisterer. Til tross for at dette ikke eksisterer, har den likevel en sterk effekt og en verden som tror på en. Denne boken kan vanskelig beskrives, men er virkelig en av de viktigste og beste bøkene i nyere tid! Den er absurd morsom og vilt godt skrevet, så dette er en bok som vil slå deg over ende og forfatterens prestasjon vil imponere deg stort! Dette er en bok som anbefales på det aller sterkeste!

S

Detaljer

Forlag
Vintage Classics
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
544
ISBN
9780099470465
Utgivelsesår
2004
Format
20 x 13 cm
Priser
Short-listed for BBC Big Read Top 21 2003.

Om forfatteren

Joseph Heller was born in Brooklyn, New York, in 1923. In 1961, he published Catch-22, which became a bestseller and, in 1970, a film. He went on to write such novels as Something Happened, God Knows, Picture This, Closing Time (the sequel to Catch-22), and Portrait of an Artist, as an Old Man. Heller died in December 1999.

Anmeldelser

«It is a rare book in that it has the ability to make you laugh out loud and be deeply moved within a few pages.»

Adam Staten, British Journal of General Practice

«Wildly original, brutally gruesome, a dazzling performance that will outrage as many readers as it delights. Vulgarly, bitterly funny, it will not be forgotten by those who can take it»

New York Times

«Blessedly, monstrously, bloatedly, cynically funny and fantastically unique. No one has ever written a book like this»

Financial Times

«The greatest satirical work in the English language»

Philip Toynbee, Observer

Kunders vurdering

S
S – 06.08.2008

– Joseph Hellers bok er uten tvil den beste parodiske bøkene om 2.verdenskrig. Handlingen foregår i Italia, og handler om en gruppe mennesker som høyst trolig lider av en smule galskap. Catch 22 er en hinsides leseopplevelse, fylt med fantastiske paradokser, svart satire, elleville personbeskrivelser og en genial humor! Hovedpersonen oppdager at regelen Catch 22 innehar mye makt, men egentlig ikke eksisterer. Til tross for at dette ikke eksisterer, har den likevel en sterk effekt og en verden som tror på en. Denne boken kan vanskelig beskrives, men er virkelig en av de viktigste og beste bøkene i nyere tid! Den er absurd morsom og vilt godt skrevet, så dette er en bok som vil slå deg over ende og forfatterens prestasjon vil imponere deg stort! Dette er en bok som anbefales på det aller sterkeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Catch-22:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1984
-30 %

1984

George Orwell
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv