Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Clinch

Stockholm 1932. Depresjonen og den isende vinterkulden holder byen i et jerngrep. Mellom snuskete oppdrag som pengeinnkrever må den tidligere bokseren Harry "Kvisten" Kvist slåss for å overleve. Idet han blir uskyldig mistenkt for et mord, blir situasjonen plutselig brennhet og han tvinges raskt inn i en dødelig katt og mus-lek. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Stockholm 1932. Depresjonen og den isende vinterkulden holder byen i et jerngrep. Mellom snuskete oppdrag som pengeinnkrever må den tidligere bokseren Harry "Kvisten" Kvist slåss for å overleve. Idet han blir uskyldig mistenkt for et mord, blir situasjonen plutselig brennhet og han tvinges raskt inn i en dødelig katt og mus-lek.

Jakten foregår på byens skyggeside, blant fattiglemmer og gledespiker, og rundt beryktede parker og pissoarer. Men Kvist møter også overklassens menn og kvinner som lever godt på andres bekostning, på byens beste restauranter og i illegale barer, i et miljø der lojaliteten svinner like raskt som pengene bytter eier. Og det eneste Kvisten har å stole på er sine verkende never og sin dårlige hukommelse.

Clinch er en beinhard, moderne noir, forfattet i en drivende prosa og med et imponerende grep om de historiske miljøene.
Første bok i trilogien om Harry Kvist

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
350
ISBN
9788283830989
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Clinch
Format
18 x 12 cm
Serie
Harry Kvist 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Clinch:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
 

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1795

Niklas Natt och Dag
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv