Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Fra blokka

Fra blokka er en gripende og hardkokt krim fra danske Jonas T. Bengtsson. En historie om tre barndomsvenner, som har vokst opp i samme blokk i et røft område i København, men har endt opp på hvert sitt sted. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Fra blokka er en gripende og hardkokt krim fra danske Jonas T. Bengtsson. En historie om tre barndomsvenner, som har vokst opp i samme blokk i et røft område i København, men har endt opp på hvert sitt sted.


Danny, Malik og Christian var bestevenner, men mens Danny er blitt kriminell, har Christian og Malik skiftet spor. Christian er politimann, villaeier med kone og barn i Kastrup, og Malik studerer til tannlege og hjelper til i farens restaurant. Danny sitter inne på sjette året etter en voldsdom da han helt uventet blir prøveløslatt. Det første han vil er å oppsøke sine gamle kompiser, men ingen har sett Malik på flere uker. Selv om Christian er politibetjent er det vanskelig for ham å gjøre noe. Han er bundet av lover og regler. Danny derimot har aldri latt seg begrense av slikt, og bestemmer seg for å finne den forsvunne vennen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202754082
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Fra blokken

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fra blokka:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv