Fra blokka

; Kyrre Andreassen (Oversetter)

Fra blokka er en gripende og hardkokt krim fra danske Jonas T. Bengtsson. En historie om tre barndomsvenner, som har vokst opp i samme blokk i et røft område i København, men har endt opp på hvert sitt sted. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager 01.02.2024

Paperback
Paperback
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager 01.02.2024

Fra blokka er en gripende og hardkokt krim fra danske Jonas T. Bengtsson. En historie om tre barndomsvenner, som har vokst opp i samme blokk i et røft område i København, men har endt opp på hvert sitt sted.

Danny, Malik og Christian var bestevenner, men mens Danny er blitt kriminell, har Christian og Malik skiftet spor. Christian er politimann, villaeier med kone og barn i Kastrup, og Malik studerer til tannlege og hjelper til i farens restaurant. Danny sitter inne på sjette året etter en voldsdom da han helt uventet blir prøveløslatt. Det første han vil er å oppsøke sine gamle kompiser, men ingen har sett Malik på flere uker. Selv om Christian er politibetjent, er det vanskelig for ham å gjøre noe. Han er bundet av lover og regler. Danny, derimot, har aldri latt seg begrense av slikt, og bestemmer seg for å finne den forsvunne vennen.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202789671
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Fra blokken
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger