Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Slugger

«Nominert til CWA International Dagger Award»

Stockholm, den usedvanlig varme sommeren 1936. Harry "Kvisten" Kvist var en gang en lovende mellomvektsbokser, men jobber nå med å inndrive gjeld mellom tørstende gatebikkjer og andre løse hunder i bydelen Sibirien. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 1 virkedag
Stockholm, den usedvanlig varme sommeren 1936. Harry "Kvisten" Kvist var en gang en lovende mellomvektsbokser, men jobber nå med å inndrive gjeld mellom tørstende gatebikkjer og andre løse hunder i bydelen Sibirien. Da hans gode venn, presten Gabrielsson, blir funnet brutalt myrdet og naglet til alteret i Katarina-kirken på Södermalm, synes ikke politiet å ville løfte en finger for å løse saken. Mens Stockholms kriminelle gjenger kjemper om kontroll over bydelene, trekkes "Kvisten" inn i et komplott med forgreninger til Tyskland og et naziregime som kaster lange skygger over et ustabilt Europa på randen av krig. Slugger er en beinhard, moderne noir, forfattet i en drivende prosa, med et imponerende grep om de historiske miljøene, og er den tredje frittstående boka om bokseren Harry Kvist.

Martrin Holmén (f. 1974) bor i Stockholm, der han er lærer i svensk og historie. Holmén slo igjennom med Clinch (Pelikanen 2017) som var hans debut som forfatter, og den første av tre frittstående bøker om bokseren Harry Kvist. Nede for telling kom i 2019 og med Slugger avsluttes denne trilogien om Harry Kvist som har brakt Holmén opp på kriminallitteraturens internasjonale stjernehimmel.

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
384
ISBN
9788283830736
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Slugger
Format
22 x 15 cm
Serie
Harry Kvist 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Nominert til CWA International Dagger Award»

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Slugger:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
 

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Helt ærlig
3 for 2

Helt ærlig

Kirsten Holtmon Resaland
Innbundet 
99,- 349,-
 
Memoria
249,-

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
249,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv