Sthlm delete - Jens Lapidus

Sthlm delete

; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Serie: Teddy og Emelie 2

«... har skrevet en bortimot perfekt thriller (...) Ingen skildrer det skandinaviske sosialdemokratiets skyggesider som ham.»

, Dagbladet Terningkast 6

Det blir et nytt møte med Emelie og Teddy, det umake paret vi ble kjent med i Vip-rommet.En alarm utløses og en vekter blir tilkalt til et hus på Värmdö. Les mer

Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Det blir et nytt møte med Emelie og Teddy, det umake paret vi ble kjent med i Vip-rommet.En alarm utløses og en vekter blir tilkalt til et hus på Värmdö. Der venter det ikke noe vanlig innbrudd, men et lik: et menneske er blitt massakrert. En ung mann blir funnet hardt skadd i nærheten av åstedet, og han blir mistenkt for drapet. Emelie Jansson påtar seg i hemmelighet å være hans forsvarer, til tross for at sjefen hennes i advokatbyrået er imot det.Hvem er den drepte på Värmdö? Og hvorfor er det så mange spor som leder til Mats Emanuelsson, mannen som Teddy kidnappet for lenge siden? Mens Emelie i hemmelighet begynner å nøste i saken, tvinges Teddy til å konfrontere sin egen fortid. Snart blir de dratt inn i et høyt spill som får voldsomme konsekvenser for dem alle.... har skrevet en bortimot perfekt thriller (...) Ingen skildrer det skandinaviske sosialdemokratiets skyggesider som ham.
Torbjørn Ekelund, terningkast 6
Jens Lapidus er suveren til å holde en ganske innfløkt intrige sammen, og han skyr ingen virkemidler. Her er det nok av action, handlekraftige kvinner og svikefulle menn.
Sindre Hovdenakk, VG
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Torbjørn Ekelund, Dagbladet
Terningkast 5 Thorstein Buer, Demokraten
Terningkast 5 Pål Andreassen, Moss Avis

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 462
ISBN: 9788202503598
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Sthlm delete
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«... har skrevet en bortimot perfekt thriller (...) Ingen skildrer det skandinaviske sosialdemokratiets skyggesider som ham.»

, Dagbladet Terningkast 6

«Hans nye krim Sthlm delate er en skikkelig god kriminalroman. Han skriver med pondus. Man tror på det han skriver. Det virker så gjennomført ekte. Og det er spennende. Høyt tempo og stor variasjon.»

, Demokraten Terningkast 5

«Lapidus' kjappe og effektive språk driver historien fremover, og hans kjennskap til Stockholms underverden gjør at dette nok en gang fremstår som ytterst troverdig. Det er ikke mange skandinaviske krimforfattere, om noen, som for tiden er bedre enn Lapidus i akkurat denne delen krimsjangeren.»

, Moss Avis Terningkast 5

«Jens Lapidus er suveren til å holde en ganske innfløkt intrige sammen. »

, VG

«Forrykende om folkhemmets nattsider.»

, Aftenposten

«Yes! Ny bok fra Jens Lapidus. Den velkledde svenske advokaten har nyss gitt ut sin femte bok, Sthlm Delete, og da er det fort gjort å forsvinne ned i Stockholms underverden mens sidene raser avgårde.(...)Suksess? Definitivt, Lapidus er fremdeles en av de beste krimforfatterne fra nord.»

, OP-5