Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mannen som døde to ganger

«... det er mer enn nok her til at du vil kose deg i hjel med historien, karakterene, de absurde situasjonene og de finurlige mysteriene. En klokkeklar sekser på terningen denne gangen også.»

Geir Tangen, Goodreads

Herlig blanding av spenning og humor! Richard Osmans Torsdagsmordklubben slo alle salgsrekorder da den kom ut. I denne kritikerroste oppfølgeren må gjengen i Torsdagsmordklubben hevne en venn og avsløre en narkoliga.

Les mer

169,-

399,- Spar: 230,-

Sendes innen 1 virkedag

Gode forbindelser

Ibrahim blir utsatt for et ran og blir stygt skadet. Uheldigvis for raneren har Ibrahim venner av den handlekraftige sorten ...

Torsdagsmordklubben består av fire aldrende hobbydetektiver som bor i den sjarmerende seniorlandsbyen Coopers Chase, et ombygd kloster i Kent. De pleier å møtes hver torsdag for å diskutere uløste mordsaker. Joyce er tidligere sykepleier, Ron er eks-fagforeningsleder, Ibrahim er pensjonert psykiater, og den hemmelighetsfulle Elisabeth var spion i sine yngre dager.

Ranet
I Mannen som døde to ganger blir Ibrahim utsatt for et ran. Han blir stygt skadet og havner på sykehus. Gjerningsmannen er en 16 år gammel gutt med tilknytning til den lokale narkodronninga Connie. Elizabeth, Ron og Joyce bestemmer seg umiddelbart for å ta den skyldige. Han kommer ikke til å skjønne hva det var som traff ham – og i hvert fall ikke at det er en gjeng med pensjonister ...

«Topp britisk feelgood»

Adresseavisen, terningkast 5

Penger og hemmeligheter
Den heftige jakten på de skyldige blir opptakten til en rekke uvanlige og blodige hendelser som fører til uventede avsløringer om Elizabeths tidligere liv (blant annet en høyst tvilsom eksmann!), før den ikke helt snøhvite sannheten blir avslørt. Noen blir livets vinnere, andre taper alt – ikke bare formuen.

Erkebritisk «kosekrim»
Torsdagsmordklubben var årets mestselgende roman i Storbritannia i 2020, og den mestselgende skjønnlitterære debutkrimmen noensinne. Liker du britisk krim og serier som Morse, Vera og Miss Marple, så er dette midt i blinken for deg – bare morsommere og mer oppdatert! Britiske anmeldere har konkurrert om å drysse superlativer over boka, «varm, morsom og oh-so British», «glitrende underholdning» og «akkurat det vi trenger nå». Det er altså bare å glede seg til boka dumper ned i postkassa!

«FOR EN KLUBB! Kvartetten som utgjør Torsdagsmordklubben er både morsomme, forskjellige og smarte. Det har ført til en usedvanlig krimroman ...»

Tor Hammerø, BOK365, terningkast 5

 

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk
Sider
441
ISBN
9788293311843
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
23 x 15 cm
Nr
8190801
Serie
Torsdagsmordklubben 2

Medlemsblad

Om forfatteren

RICHARD OSMAN er en kjent tvpersonlighet i Storbritannia, han er vert for populære BBC Quiz og er stamgjest i mange andre tv-show. Han har 800.000 følgere på Twitter. Debutromanen Torsdagsmordklubben solgte så bra at den slo alle rekorder («the fastest-selling adult crime debut novel since records began», The Bookseller).

Utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... det er mer enn nok her til at du vil kose deg i hjel med historien, karakterene, de absurde situasjonene og de finurlige mysteriene. En klokkeklar sekser på terningen denne gangen også.»

Geir Tangen, Goodreads

«FOR EN KLUBB! Kvartetten som utgjør Torsdagsmordklubben er både morsomme, forskjellige og smarte. Det har ført til en usedvanlig krimroman – den er nemlig veldig morsom også.»

Tor Hammerø, BOK365

«Topp britisk feelgood»

Adresseavisen

«FOR EN KLUBB! Kvartetten som utgjør Torsdagsmordklubben er både morsomme, forskjellige og smarte. Det har ført til en usedvanlig krimroman - den er nemlig veldig morsom også.»

Tore Hammerø, Nettavisen

Kunders vurdering

I
Inger – 15.10.2023

– Herlig bok om Torsdagsmordklubben!

M
Magnus – 26.12.2022

– Rare anmeldelser av Oddveig!

K
Knut – 23.12.2022

– Herlig humor og spennende!

L
Lise – 27.07.2022

– Mannen som døde to ganger

O
Oddveig – 08.03.2022

– Kunne tenkt meg noen få avsnitt… Dette gikk i en snublende fart!

O
Oddveig westby – 08.03.2022

– Litt vel rotete! Kunne tenkt meg noen avsnitt her og der….

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mannen som døde to ganger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

1795

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
169,- 399,-
 
Rovhjerte
99,-

Rovhjerte

Ulrika Rolfsdotter
Paperback 
99,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv