Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mannen som døde to ganger

«... det er mer enn nok her til at du vil kose deg i hjel med historien, karakterene, de absurde situasjonene og de finurlige mysteriene. En klokkeklar sekser på terningen denne gangen også.»

Torsdagsmordklubben består av fire aldrende hobby-detektiver, de bor i den sjarmerende seniorlandsbyen Coopers Chase, et ombygd kloster i Kent. De pleier å møtes hver torsdag for å diskutere uløste mordsaker. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Torsdagsmordklubben består av fire aldrende hobby-detektiver, de bor i den sjarmerende seniorlandsbyen Coopers Chase, et ombygd kloster i Kent. De pleier å møtes hver torsdag for å diskutere uløste mordsaker. Joyce er tidligere sykepleier, Ron er eks-fagforenings-leder, Ibrahim er en pensjonert psykiater, og den hemmelighetsfulle Elisabeth var spion i sine yngre dager.

I denne oppfølgeren blir Ibrahim utsatt for et ran, og blir stygt skadet. Gjerningsmannen er en 16 år gammel gutt med tilknytning til den lokale knarkdronningen Connie. Elizabeth, Ron og Joyce bestemmer seg umiddelbart for å fange den skyldige.

Den heftige jakten på de skyldige blir opptakten til en rekke uvanlige og blodige hendelser som fører til uventede avsløringer om Elizabeths tidligere liv, før den ikke helt snøhvite sannheten blir avslørt. Noen blir livets vinnere, andre taper alt - ikke bare formuen.

Torsdagsmordklubben nr. 1 var årets mestselgende roman i Storbritannia 2020, og den mestselgende skjønnlitterære debutanten noensinne i Storbritannia.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
441
ISBN
9788284321059
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The man who died twice
Format
20 x 13 cm
Serie
Torsdagsmordklubben 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... det er mer enn nok her til at du vil kose deg i hjel med historien, karakterene, de absurde situasjonene og de finurlige mysteriene. En klokkeklar sekser på terningen denne gangen også.»

Geir Tangen, Goodreads

«FOR EN KLUBB! Kvartetten som utgjør Torsdagsmordklubben er både morsomme, forskjellige og smarte. Det har ført til en usedvanlig krimroman – den er nemlig veldig morsom også.»

Tor Hammerø, BOK365

«Topp britisk feelgood»

Adresseavisen

Kunders vurdering

I
Inger – 15.10.2023

– Herlig bok om Torsdagsmordklubben!

M
Magnus – 26.12.2022

– Rare anmeldelser av Oddveig!

K
Knut – 23.12.2022

– Herlig humor og spennende!

L
Lise – 27.07.2022

– Mannen som døde to ganger

O
Oddveig – 08.03.2022

– Kunne tenkt meg noen få avsnitt… Dette gikk i en snublende fart!

O
Oddveig westby – 08.03.2022

– Litt vel rotete! Kunne tenkt meg noen avsnitt her og der….

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mannen som døde to ganger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv