Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mannen som døde to ganger

«... det er mer enn nok her til at du vil kose deg i hjel med historien, karakterene, de absurde situasjonene og de finurlige mysteriene. En klokkeklar sekser på terningen denne gangen også.»

Geir Tangen, Goodreads

De fire hobbydetektivene i Torsdagsmordklubben - Elizabeth, Joyce, Ron og Ibrahim - får nok en sak i fanget når selveste eksmannen til Elizabeth trenger hjelp. Han har blitt beskyldt for å stjele diamanter fra mafiaen og er i trøbbel. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
De fire hobbydetektivene i Torsdagsmordklubben - Elizabeth, Joyce, Ron og Ibrahim - får nok en sak i fanget når selveste eksmannen til Elizabeth trenger hjelp. Han har blitt beskyldt for å stjele diamanter fra mafiaen og er i trøbbel. Det tar ikke lang tid før det første, men ikke det siste, liket dukker opp. Kan våre venner finne morderen før morderen finner dem? Og hva med diamantene? Bok 2 i serien om Torsdagsmordklubben. «Sensasjonell kosekrim. Like sjarmerende som den er god.» Dagbladet om Torsdagsmordklubben Torsdagsmordklubben er solgt til 39 land, og har ligget øverst på bestselgerlistene i mange land siden den utkom høsten 2020. En Sunday Times, New York Times og Der Spiegel bestselger. Britiske Richard Osman er en kjent TV-personlighet. Torsdagsmordklubben er hans debutroman, og årets bestselgende roman i Storbritannia i 2020. Kåret til årets forfatter i British Book Awards 2021

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788284321592
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The man who died twice
Serie
Torsdagsmordklubben 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... det er mer enn nok her til at du vil kose deg i hjel med historien, karakterene, de absurde situasjonene og de finurlige mysteriene. En klokkeklar sekser på terningen denne gangen også.»

Geir Tangen, Goodreads

«FOR EN KLUBB! Kvartetten som utgjør Torsdagsmordklubben er både morsomme, forskjellige og smarte. Det har ført til en usedvanlig krimroman – den er nemlig veldig morsom også.»

Tor Hammerø, BOK365

«Topp britisk feelgood»

Adresseavisen

Kunders vurdering

I
Inger – 15.10.2023

– Herlig bok om Torsdagsmordklubben!

M
Magnus – 26.12.2022

– Rare anmeldelser av Oddveig!

K
Knut – 23.12.2022

– Herlig humor og spennende!

L
Lise – 27.07.2022

– Mannen som døde to ganger

O
Oddveig – 08.03.2022

– Kunne tenkt meg noen få avsnitt… Dette gikk i en snublende fart!

O
Oddveig westby – 08.03.2022

– Litt vel rotete! Kunne tenkt meg noen avsnitt her og der….

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mannen som døde to ganger:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv