Bare et barn - Hanne Kristin Rohde

Bare et barn

kriminalroman

Serie: Wilma Lind 2

«Hanne Kristin Rohde er i ferd med å utvikle seg til en knallgod krimforfatter. (...) Denne romanen er en regelrett page-turner. »

, Fædrelandsvennen Terningkast 5

Hanne Kristin Rohdes oppfølger til suksessromanen Mørke hjerter begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat drepes på en pressekonferanse på politihuset i Oslo.Politiet finner likene av to guttebarn ved Frysja i Oslo, og sammen med sine kolleger i Oslopolitiet begynner Wilma Lind å nøste i det som åpenbart er en drapssak. Les mer

Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Hanne Kristin Rohdes oppfølger til suksessromanen Mørke hjerter begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat drepes på en pressekonferanse på politihuset i Oslo.Politiet finner likene av to guttebarn ved Frysja i Oslo, og sammen med sine kolleger i Oslopolitiet begynner Wilma Lind å nøste i det som åpenbart er en drapssak. Denne gangen får Wilma mer enn én krevende etterforskning å tenke på: Hun satt nemlig ved siden av den drepte politiadvokaten da han ble skutt under pressebriefen. De to sakene tilfører Wilma en kunnskap om Norge som overrasker og sjokkerer henne, og hun må se etter løsninger og motiv også der det er upopulært å lete. Hun erfarer raskt at ikke alle overordnede lar seg begeistre.
Bare et barn retter blikket mot de mange barna som stadig forsvinner fra norske asylmottak, mange som ofre for menneskehandel, uten at norske myndigheter gjør tilstrekkelig for å avdekke fakta."Hanne Kristin Rohde er i ferd med å utvikle seg til en knallgod krimforfatter. (...) Denne romanen er en regelrett page-turner."
Valerie Kubens, Fædrelandsvennen"Dramaet er i gang fra første anslag. Med korte, intense setninger trekkes leseren inn i et drama som starter dypt inne i det store politihuset i Oslo. Nok en gang bruker den tidligere politiinspektøren Hanne Kristin Rohde sin grundige kunnskap til å bygge opp en troverdig og spennende kriminalhistorie, som åpner øynene inn i noe du ikke har tenkt på før."

Ole Martin Mortvedt, PolitiforumANMELDELSER:

Terningkast 5 Valerie Kubens, Fædrelandsvennen, Fædrelandsvennen
Terningkast 5 Fædrelandsvennen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 351
ISBN: 9788248916208
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 15 cm
Nr: 8063346
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger