Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bare et barn

«Det er noe med forfatterens samfunnskunnskaper som er respektverdig.»

Göteborgs-Posten

Alex Andersson er en merkelig gutt. Han havner stadig i nye slagsmål, har vanskelig for å konsentrere seg på skolen og halvsover i timene. Det er bare såvidt han snakker, og når han sier noe, banner han bare. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Alex Andersson er en merkelig gutt. Han havner stadig i nye slagsmål, har vanskelig for å konsentrere seg på skolen og halvsover i timene. Det er bare såvidt han snakker, og når han sier noe, banner han bare. Men en dag oppdager legen hans noe som får henne til å slå alarm. Hun mener å ha forstått hvorfor Alex har problemer. Mistankene tas på alvor. Alex tvangsflyttes og politiet starter en etterforskning for å finne ut hvem det er som har behandlet ham så dårlig. Sophia Weber, deleier i et lite advokatbyrå i Gamla stan, får oppdraget som Alex'advokat. Han er sju år og veien knapt tretti kilo. Han kan verken tiltales eller straffes, kan ikke klokka og har ingen peilig på hva en advokat faktisk gjør. Likevel er det han som skal gjøre Sophia berømt.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202672577
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Bara ett barn
Serie
Sophia Weber 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Det er noe med forfatterens samfunnskunnskaper som er respektverdig.»

Göteborgs-Posten

«Bare et barn er velskrevet og forbløffende lettlest (med tanke på temaet) ... Det er både skremmende og fryktelig ubehagelig lesning, og jeg kjøper tvert at Malin Persson Giolito vet hva hun snakker om!»

Lottensbokblogg.wordpress.com

«Historien om Alex traff meg rett i hjertet. Persson Giolito beskriver den strie lille slosskjempen med en sånn ømhet ... Forholdet mellom Alex og læreren hans Lisa viser hvor viktig skolen er for utsatte barn.»

Mednasenienbok.blogspot.com

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bare et barn:

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv