Bare et barn - Malin Persson Giolito

Bare et barn

; Kari Engen (Oversetter)

Serie: Sophia Weber 1

«Det er noe med forfatterens samfunnskunnskaper som er respektverdig.»

Göteborgs-Posten
Alex Andersson er en merkelig gutt. Han havner stadig i nye slagsmål, har vanskelig for å konsentrere seg på skolen og halvsover i timene. Det er bare såvidt han snakker, og når han sier noe, banner han bare. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Alex Andersson er en merkelig gutt. Han havner stadig i nye slagsmål, har vanskelig for å konsentrere seg på skolen og halvsover i timene. Det er bare såvidt han snakker, og når han sier noe, banner han bare. Men en dag oppdager læreren hans noe som får henne til å slå alarm. Hun mener å ha forstått hvorfor Alex har problemer.

Mistankene tas på alvor. Alex tvangsflyttes og politiet starter en etterforskning for å finne ut hvem det er som har behandlet ham så dårlig. Sophia Weber, deleier i et lite advokatbyrå i Gamla stan, får oppdraget som Alex'advokat. Han er sju år og veien knapt tretti kilo. Han kan verken tiltales eller straffes, kan ikke klokka og har ingen peilig på hva en advokat faktisk gjør. Likevel er det han som skal gjøre Sophia berømt.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 349
ISBN: 9788202681364
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Bara ett barn
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Det er noe med forfatterens samfunnskunnskaper som er respektverdig.»

Göteborgs-Posten

«Historien om Alex traff meg rett i hjertet. Persson Giolito beskriver den strie lille slosskjempen med en sånn ømhet ... Forholdet mellom Alex og læreren hans Lisa viser hvor viktig skolen er for utsatte barn.»

Mednasenienbok.blogspot.com

«Bare et barn er velskrevet og forbløffende lettlest (med tanke på temaet) ... Det er både skremmende og fryktelig ubehagelig lesning, og jeg kjøper tvert at Malin Persson Giolito vet hva hun snakker om!»

Lottensbokblogg.wordpress.com