Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Dakota rød

Tredje bok i serien om privatdetektiv Olivia Henriksen.

Etter en smøretur til Fagernes blir en byggmester - ironisk nok - skutt med spikerpistol om bord på et fly. Olivia er på vei hjem fra en deilig ferie på Frankrikes solkyst da hun får høre om drapet, og blir som vanlig raskt engasjert i saken. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Tredje bok i serien om privatdetektiv Olivia Henriksen.

Etter en smøretur til Fagernes blir en byggmester - ironisk nok - skutt med spikerpistol om bord på et fly. Olivia er på vei hjem fra en deilig ferie på Frankrikes solkyst da hun får høre om drapet, og blir som vanlig raskt engasjert i saken. Det er ikke alle som stoler på at den tilsynelatende litt rufsete politietterforskeren ved Tønsberg politistasjon skal løse dette på egen hånd.

Lene Lauritsen Kjølner (f. 1962) debuterte i 2014 med Høyt henger de, som vant Maurits Hansen-prisen for beste krimdebut. Oppfølgeren Hvorfor spurte de ikke Evensen kom året etter, og i mai 2016 kommer Dakota rød. Forfatteren bor sammen med ektemannen og to sønner i Tønsberg, hvor hun også sitter i bystyret som representant for Miljøpartiet De Grønne. Hun henter mye inspirasjon fra lokalmiljø- og politikk når hun klekker ut plottene i bøkene sine.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788241912726
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Serie
Olivia Henriksen 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
Tove Norbye. – 02.08.2016

– ei god bok

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dakota rød:

Se flere

Logg inn

Handlekurv