Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Damen i proseccotåken

en kriminalroman

Krimmens boblende prosecco - åttende bok om Olivia Henriksen! Olivia snuser i mystiske beinrester og finner en vielsesring under hekken til Vigdis Svingen. Er det menneskebein? Og hvem er ringens «Gro»? Mens Olivia går dørbank i nabolaget, dukker det mest mystiske opp: kioskromanforfatteren Fie Frantzen, Ankerholmens Barbara Cartland, blir funnet død under sine egne bokhyller og antikke skrivemaskiner. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Krimmens boblende prosecco - åttende bok om Olivia Henriksen! Olivia snuser i mystiske beinrester og finner en vielsesring under hekken til Vigdis Svingen. Er det menneskebein? Og hvem er ringens «Gro»? Mens Olivia går dørbank i nabolaget, dukker det mest mystiske opp: kioskromanforfatteren Fie Frantzen, Ankerholmens Barbara Cartland, blir funnet død under sine egne bokhyller og antikke skrivemaskiner. Mange sørger over henne. Elskeren, datteren, naboer, kolleger ... Eller gjør de nå det? Fie hadde fiender, noe Olivia finner ut i snushøne-stil. Det blir litt komplisert mens hun henger i stroppen under et viltkamera, deltar på skrivekurs på Havnehotellet og kveiler seg i mindful-yoga, for tankene kretser rundt Gro, beinrester og spørsmålet om hvem som drepte Fie. Etter å ha møtt bransjefolk, lokal litteraturelite og wannabees, stiger løsningen sakte fram. For Olivia snoker i saken, mer eller mindre i samarbeid med, Mona, Ulla, førstebetjent Evert Karlsen og sin egen, noe skeptiske elskede, Torstein Krohn.

Detaljer

Forlag
Fagervik forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293768159
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Serie
Olivia Henriksen 8

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

L
Lotta – 13.07.2023

– Jeg begynner å bli oppriktig lei av bøkene om Olivia Henriksen, for handlingen gjentar seg i alle bøkene. Det er bare snakk om et nytt lik hver gang. La oss i det minste slippe å høre mer om den kjedelige og sure kjæresten Torstein. Det er mye morsommere å lese om Evert. Interessant at forfatteren reklamerer for sitt eget forfatterskap i bøkene og til og med skamroser seg, for vi skjønner jo alle at Ronita Rød er forfatteren selv.

I
Inger – 10.07.2023

– Selv om dette er en av de mer interessante bøkene av forfatteren, kan jeg ikke gi høyere poengsum p.g.a. språket. Bøkene som blir gitt ut på Fagervik forlag er av langt dårligere kvalitet enn dem som f.eks. ble gitt ut på Schibsted. Jeg har opplevd at bladene har løsnet og hun bør skaffe seg en korrekturleser, for ordene har en tendens til å leve sitt eget liv. Hva mener hun forresten med De skitne bakgatene i Trondheim? Er de mer "skitne" enn andre steder?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Damen i proseccotåken:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv