Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Demonens død

en Hanne Wilhelmsen-roman

12-årige Olav er på rømmen fra barnehjemmet Vårsol i Oslo, der det brutale drapet på den kvinnelige bestyreren har skaket opp barna og de ansatte. Nyutnevnt førstebetjent Hanne Wilhelmsen oppdager snart at hjemmet som drives av Frelsesarmeen skjuler mange historier som kan føre til morderen. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
12-årige Olav er på rømmen fra barnehjemmet Vårsol i Oslo, der det brutale drapet på den kvinnelige bestyreren har skaket opp barna og de ansatte. Nyutnevnt førstebetjent Hanne Wilhelmsen oppdager snart at hjemmet som drives av Frelsesarmeen skjuler mange historier som kan føre til morderen. Dette er den tredje boka om Hanne Wilhelmsen.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Piratforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
257
ISBN
9788281433076
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
19 x 12 cm
Priser
Bokhandlerprisen 1995
Serie
Hanne Wilhelmsen-serien
Hanne Wilhelmsen 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Morta – 19.01.2010

– Dette er den tredje boken om etterforskeren Hanne Wilhelmsen av forfatteren Anne Holt. Og dette er min favorittserie fra denne forfatteren. Og i denne boken får vi se hvordan Hanne Wilhelmsen takler sin første tid som førstebetjent. Og som alltid i historiene til Anne Holt så får man et godt innblikk i hodet til de ulike rollefigurene. I denne historien blir bestyreren på barnehjemmet Vårsol funnet brutalt drept, og en tolv år gammel gutt er på rømmen. Men saken er ikke så klar som den først kan virke, for Wilhelmsen merker fort at det er mange historier som er skjult. En veldig bra krimhistorie, og alle som liker forfatteren burde få med seg denne boken.

J
Jasper – 17.11.2009

– Boken beskriver et klassisk ungdomsmiljø seint på 1990-tallet. Anne Holt skriver ganske rett fram i boka og har en veldig ungdommelig sjanger som gjør at boka passer til de fleste fra ca. 14 år og oppover. Kanskje ikke helt min sjanger, men etter hvert som man kom inn i boka, ble man virkelig sugd inn i et spennende "eventyr", med etter hvert logiske forklaringer og godt innsyn i dagens politi og hvordan de oppklarer mysterier på et forunderlig vis. Siste konklusjon er at boka er verdt å åpne, du kommer garantert til å ha problemer med å legge den fra deg.

H
Heidi – 03.08.2008

– Et brutalt drap på en godmodig, middelaldrende barnehjemsbestyrer. Det er rammen. Forfatteren holder pressen og offentligheten unna. Sentrum for saken er offerets nærmeste pårørende, dets kolleger og barna - og førstebetjent Hanne Wilhelmsen. Bare det er et godt grep. Et annet godt grep i romanen er å la (nesten) hele drapssaken sirkle omkring morsfølelsen: En mors følelse for sitt barn, barnehjemsarbeidernes følelse for «sine» barn, den lesbiske politikvinnens forhold til det å få barn. Trådene som spinnes er så mange at vi lenge tror forfatteren er i ferd med å lage en fillerye. Men helt til slutt samles alt i et mønster som holder. Holt har skrevet en god bok! Både i stil og tema skiller denne romanen seg en god del fra forfatterens to første bøker. Det kan tyde på at hun fremdeles er søkende. Hennes neste kan bli en fulltreffer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Demonens død:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv