Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det du ikke vet

Alle skjuler noe, men ingen kjenner hele sannheten. Helt til noen åpner en fryser. Ny, nervepirrende krim i bestselgerserien med Wilma Lind!

Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Dypfryste hemmeligheter

Alle skjuler noe, men ingen kjenner hele sannheten. Helt til noen åpner en fryser.

Wilma Lind er inne i sitt livs tøffeste periode. Hun har vært sykmeldt helt siden forrige sak, der til og med sønnen hennes, Birk, ble involvert. Birk ble forsøkt drept og er fremdeles under rehabilitering på sykehus. Wilma har hele tiden vært der for Birk under opptreningen, jobben og seg selv har hun skjøvet helt i bakgrunnen. Det har vært Birk og tanken på å få ham tilbake som har vært enerådende. Wilma klarer ikke se hvordan hun selv skal kunne prioritere jobben igjen, lange kvelder, saker som tar all hennes tid og en familie hun må prioritere bort. Det går ikke lenger. Wilma er soleklar på at den lange sykmeldingen skal etterfølges av en oppsigelse.

Oppsigelse eller ny sak?
Med en ferdigskrevet oppsigelse i vesken entrer hun politihuset på Grønland og oppsøker sin overordnede, Bjarne Larsen. Han har imidlertid andre planer. Ikke bare ønsker han å beholde etterforskeren Wilma i politiet, han ser også hva hun egentlig trenger. En kriminalsak hun igjen kan bryne tankene sine på. Wilma er skeptisk, men saken de får mellom hendene, er en slik hun ikke kan snu seg bort fra. Politiet har fått melding om et likfunn i en villa i Oslo. Det i seg selv er ikke noe unikt, men den døde er et spedbarn, og han ble funnet i en dypfryser.

Åpent hus
Barnet har etter alle solemerker ligget i fryseren en tid. Det er 22 år gamle Ulrik Riiber som står som eier av det store huset der han har bodd sammen med kjæresten Lena, men de bor ikke alene. De praktiserer et svært åpent hus der venner og bekjente, mange av dem stoffmisbrukere, kommer og går. Potensielt kan det ha vært mange som har hatt tilgang til fryseren. Flere enn de som har tilgang til huset i dag. Ulrik arvet huset etter at foreldrene ble drept og broren Thomas svært hardt skadet i en trafikkulykke noen år tidligere. Det viser seg at Ulriks far, milliardæren Roger Riiber, har hatt mange jern i ilden – sannsynligvis for mange ...

Mørke familiehemmeligheter
Etter hvert som saken skrider fram, kommer også Wilmas personlige kamper mer i bakgrunnen, og besøkene hos sønnen på sykehuset blir sjeldnere. Birk setter bare pris på at moren beskjeftiger seg med andre ting, og nå kan også han være til hjelp når det viser seg at Ulriks bror Thomas er innlagt ved samme sykehus. Kan Birk komme innpå ham for å avdekke noen av familiens hemmeligheter? 

 

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
318
ISBN
9788248927570
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Det du ikke vet
Format
22 x 14 cm
Serie
Wilma Lind 5

Utdrag

Om forfatteren

Hanne Kristin Rohde er utdannet jurist og har jobbet i politiet i 25 år. De første fem årene var hun politijurist, deretter har hun vært i ulike topplederstillinger i politiet, senest som leder for Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt. I 2014 sa hun opp sin stilling, og hun er nå forfatter og foredragsholder på heltid. Hun har gitt ut en rekke krimromaner med Wilma Lind i hovedrollen. I tillegg har hun gitt ut den populære serien Blålys for lesere mellom 9 og 14 år.

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det du ikke vet:

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-
 
Skoddehav
199,-

Skoddehav

Kristina Ohlsson
Innbundet 
199,- 399,-
 
Macbeth
169,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
 

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
390,- 429,-
 
Hitra
249,-

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
249,- 429,-
 

X

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv