Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Død joker

en Hanne Wilhelmsen-roman

En kvinne blir halshugget i sitt eget hjem, og mannen hennes, førstestatsadvokaten, blir arrestert for drapet. Bevisene er overveldende, men politiførstebetjent Hanne Wilhelmsen er ikke overbevist. Saken forkludres av en kjede med begivenheter som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
En kvinne blir halshugget i sitt eget hjem, og mannen hennes, førstestatsadvokaten, blir arrestert for drapet. Bevisene er overveldende, men politiførstebetjent Hanne Wilhelmsen er ikke overbevist. Saken forkludres av en kjede med begivenheter som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre. Hanne aner en sammenheng, men er etter hvert temmelig alene om å tro på statsadvokatens uskyld. Så halshugges enda et offer. Dette er den femte boka om Hanne Wilhelmsen.

Medlemsvurdering:
Dette er kanskje Anne Holts beste roman etter min oppfatning. Hanne Wilhelmesen er hovedpersonen i denne også, og kanskje litt typisk for kriminalbøker er hun den eneste som tror på at førstestatsadvokaten er uskyldig i halshuggingen av sin kone. Bevisene mot advokaten er klare, og han sitter i saksa. Så skjer imidlertid en ny halshugging... Jeg storkoste meg med denne boka og den er like spennende og god som de andre Hanne Wilhelmsen romanene, og kanskje enda bedre. Er man begeistret for Anne Holts bøker er dette en bok man må lese. Den er rett og slett spekket med spenning fra perm til perm.

Pytagoras

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Piratforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
473
ISBN
9788281433397
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
19 x 11 cm
Serie
Hanne Wilhelmsen 5
Hanne Wilhelmsen-serien

Kunders vurdering

M
Morta – 19.01.2010

– Dette er den femte boken om etterforskeren Hanne Wilhelmsen fra Anne Holt, og dette er en av mine favorittkrimserier fra Norge. For Anne Holt er en mester i å gjøre personer levende i sine bøker, og man får et godt innblikk i hvordan de tenker og opptrer. Så disse bøkene skiller seg litt ut fra andre bøker. Og jeg liker særlig godt hovedpersonen Wilhelmsen som er en svært god rollefigur. I denne historien blir en kvinne halshugget i sin egen leilighet og alle beviser peker mot ektemannen, men Wilhelmsen er ikke overbevist. En meget spennende og morsom bok man burde få med seg.

P
Pytagoras – 07.07.2006

– Dette er kanskje Anne Holts beste roman etter min oppfatning. Hanne Wilhelmesen er hovedpersonen i denne også, og kanskje litt typisk for kriminalbøker er hun den eneste som tror på at førstestatsadvokaten er uskyldig i halshuggingen av sin kone. Bevisene mot advokaten er klare, og han sitter i saksa. Så skjer imidlertid en ny halshugging... Jeg storkoste meg med denne boka og den er like spennende og god som de andre Hanne Wilhelmsen romanene, og kanskje enda bedre. Er man begeistret for Anne Holts bøker er dette en bok man må lese. Den er rett og slett spekket med spenning fra perm til perm.

I
IL – 22.05.2006

– Skru av telefonen og gjør deg klar til en spennende kveld, da det ikke er mulig å legge fra seg denne fengslende boken. Ved første minutt blir du grepet inn i en dramatisk historie der du, sammen med politiførstebetjent Hanne Wilhelmsen, blir sittende å undre over hvem det er som står bak drapet - på den halshuggede konen... Dette er slett ikke en tunglest bok og den rike teksten gjør opp for mangelende bruk av bilder. Boken blir også spesielt trist for dere som har lest tidligere Hanne Wilhelmsen-romaner ettersom Hanne får problemer på hjemmefronten. Mer enn dette røper jeg ikke.

;
;-) – 24.06.2005

– Denne boka er en utrolig forteling om Hanne Wilhelmsen , og hennes evner, og pågangsmot, når det gjelder å løse saker. Hun låser seg ikke i en løsning, og er alltid på jakt etter nye bevis, motiv og mistenkte. Det er ikke anderledes når en kvinne finnes halshugget i sitt eget hjem. Hennes mann, som er førstestatsadvokat blir mistenkt for drapet. Men Hanne er ikke så sikker som alle andre i at mannen er skyldig. Hun er på jakt etter en mann som tok sitt eget liv få dager før kvinnen ble henrettet...

Oppdag mer

Bøker som ligner på Død joker:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kokong
249,-

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
249,- 399,-
 

Ni liv

Emelie Schepp
Innbundet 
332,- 379,-
 

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv