Dronen

kriminalroman

Serie: Marian Dahle 2

«'Dronen' byr på alt det som har gjort Unni Lindell til Norges krimdronning. Dette er Unni Lindell på sitt beste!»

, VG Terningkast 5
En mann står inne i en nedlagt militærleir og sender en drone utover et mørkt skogområde. Han filmer. Klokka er 21.35, fredag den 16. juni, sytten grader og straks solefall. Grantoppene er brannfarget av de siste solstrålene, en skarp strek skiller det oransje fra det svartgrønne. Les mer
Vår pris
169,-

(E-bok)
Ikke i salg

E-bok
E-bok
Vår pris: 169,-

(E-bok)
Ikke i salg

En mann står inne i en nedlagt militærleir og sender en drone utover et mørkt skogområde. Han filmer. Klokka er 21.35, fredag den 16. juni, sytten grader og straks solefall. Grantoppene er brannfarget av de siste solstrålene, en skarp strek skiller det oransje fra det svartgrønne.
Dronen kommer til en åpen plass ved et rapsjorde. Et telt viser seg plutselig på droneskjermen. Det står akkurat der Evie Thorn ble knivdrept fem år tidligere. Og nå kommer en ny dame til syne. Har hun virkelig slått opp telt på samme sted? Sola synker ned i en bred segmentert linje og blir borte. Fuglene kvitrer ikke lenger. Mannens hjerte slår som en hammer mot brystbeinet. Han har aldri hatt kjæreste. Kvinner burde ikke telte alene, ikke i mørke skoger.

Etter en brannulykke for halvannet år siden, er politiførstebetjent Marian Dahle tilbake. Hun bor fortsatt i dragehuset på Frogner. Kjæreste har hun fått; nabokunstneren Heine. Alt er bra, men hunden hennes Birka er gammel. Cato Isaksen kobler henne på et drap som har skjedd i et telt oppe i Maridalen. Det drar Marian inn i noe hun ikke kan kontrollere. I forbindelse med saken møter hun den seksten år gamle Agnes. Marian vet ikke at hun av en helt spesiell grunn planlegger å slå opp et telt den dagen insektene svermer, nøyaktig der de to tidligere drapene har skjedd.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Elin Brend Bjørhei, VG
Terningkast 5 Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788203363931
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 1.6 MB
Vannmerket
Rivertonprisen 2018
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«'Dronen' byr på alt det som har gjort Unni Lindell til Norges krimdronning. Dette er Unni Lindell på sitt beste!»

, VG Terningkast 5

«Lindell på sitt beste limer leseren fast til teksten som knapt noen andre krimforfattere. ... Mesterlig spenningslitteratur.»

, Adresseavisen Terningkast 5

«... spenningstoppene står i kø.»

, Dagbladet

«Unni Lindell er på stigende kurs i sin nye krimroman.»

, Aftenposten