Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En helt annen historie

En blogger blir funnet død på en av Stockholms finere hoteller. En erotisk lek som har gått for langt, eller en iscenesatt henrettelse? Saken havner på bordet til Fabian Risks tidligere kollega Malin Rehnberg. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
En blogger blir funnet død på en av Stockholms finere hoteller. En erotisk lek som har gått for langt, eller en iscenesatt henrettelse? Saken havner på bordet til Fabian Risks tidligere kollega Malin Rehnberg. Hun har hentet seg inn etter hendelsene i Den niende graven tre år tidligere, og må nå kjempe mot sin nye sjef som ønsker å prioritere en pågående trafficking-sak. Når enda et mord skjer, tårner spørsmålene seg opp: Finnes det en kobling mellom ofrene? Er et større spill i gang? Og hva er stalkeren som insisterer på å blande seg inn i etterforskningen ute etter?

En helt annen historie kaster nytt lys over Fabian Risk-universet som har nådd ut til millioner gjennom bøker som Siste spiker og Den niende graven. Et perfekt sted å starte for nye Ahnhem-lesere - eller en fersk innfallsvinkel for alle som kjenner forfatteren fra før.

Medlemsvurdering:
Anhem leverer igjen. Selv om dette ikke omhandlet Fabian Risk, så er det en skikkelig god spenningsroman av ypperste klasse. Anbefales på det sterkeste. En av Skandinavias beste krimforfattere. Uten tvil.

Bror

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
268
ISBN
9788203397073
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
En helt annan historia
Format
21 x 13 cm
Serie
Malin Rehnberg

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Ø
Øystein – 18.09.2023

– Ja, dette var en helt annen historie. En syltynn historie og en syltynn bok uten et snev av spenning. Mye krangling på jobben og problemer på hjemmefronten. Ikke verdt prisen.

A
Anne E. – 04.08.2023

– Spennende!

B
Bror – 04.04.2023

– Anhem leverer igjen. Selv om dette ikke omhandlet Fabian Risk, så er det en skikkelig god spenningsroman av ypperste klasse. Anbefales på det sterkeste. En av Skandinavias beste krimforfattere. Uten tvil.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En helt annen historie:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv