Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Flukt

En hemmelighet har ligget har ligget begravet i 25 år ... Annabelle Granger har vært på flukt helt siden hun var syv år. Familien rømte fra by til by, inntil både moren og faren døde fra henne. Hun fikk aldri vite hvem eller hva de flyktet fra. Les mer

399,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En hemmelighet har ligget har ligget begravet i 25 år ... Annabelle Granger har vært på flukt helt siden hun var syv år. Familien rømte fra by til by, inntil både moren og faren døde fra henne. Hun fikk aldri vite hvem eller hva de flyktet fra. Nå er Annabelle voksen og tilbake i Boston, på stedet der alt startet. Etterforsker D.D. Warren tilkaller kollegaen Boddy Dodge da de finner en grav med seks små mumifiserte lik på eiendommen til et nedlagt psykiatrisk sykehus. Likene har ligget begravet i 25 år. Da en av jentene kobles til Annabelle, begynner marerittet igjen. For morderen er fortsatt fri, og denne gangen nekter Annabelle å flykte.

Medlemsvurdering:
Fra første side er denne boken spennende. Hva er det familien Granger flykter fra? Fra Annabelle er syv år flytter de fra by til by. Når Annabelle blir voksen flytter hun tilbake til Boston hvor hun vokste opp. Det hele begynner med et merkelig sammentreff i forbindelse med en grusom mordsak. Annabelle blir dratt inn i etterforskningen. Har hennes fortid noen forbindelse med de grusomme mordene? Politiet begynner å etterforske hennes bakgrunn og der finner de interessante ting. Boken er vanskelig å legge fra seg, og er spennende fra første til siste side. Den engasjerer og man vil bare lese å lese. En skikkelig god krimbok som jeg vil anbefale på det varmeste.

EO

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202518042
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Hide
Serie
D.D. Warren 2

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

i
ivrig leser – 31.01.2009

– Dette var en bok jeg leste på en helg, likevel var det ganger jeg ønsket å legge den fra meg. Mordene i boken var nemlig avskyelige, og det ga nesten en følelse av vemmelse å lese om dem. Likevel klarte jeg ikke å la være når jeg først hadde begynt. Hovedpersonen i boken, Annabelle, er ikke sikker på hvorfor hun har levd et liv i eksil. Når bakgrunnen begynner å bli avslørt, viser det seg at foreldrene kanskje ikke var så gode foreldre som hun hadde trodd. Hennes inntrykk av dem endres flere ganger under historien, og du lever deg inn i hennes uro. Dette er en dyktig skrevet fortelling, men du er advart om et makabert tema.

E
EO – 16.03.2008

– Fra første side er denne boken spennende. Hva er det familien Granger flykter fra? Fra Annabelle er syv år flytter de fra by til by. Når Annabelle blir voksen flytter hun tilbake til Boston hvor hun vokste opp. Det hele begynner med et merkelig sammentreff i forbindelse med en grusom mordsak. Annabelle blir dratt inn i etterforskningen. Har hennes fortid noen forbindelse med de grusomme mordene? Politiet begynner å etterforske hennes bakgrunn og der finner de interessante ting. Boken er vanskelig å legge fra seg, og er spennende fra første til siste side. Den engasjerer og man vil bare lese å lese. En skikkelig god krimbok som jeg vil anbefale på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Flukt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv