Formørkelsen og dens lys - Jørgen Brekke

Formørkelsen og dens lys

kriminalroman

; Cathrin Gram (Oppleser)

Serie: Helene Paus 2

«Jørgen Brekke gir deg upåklagelig spenning mens en overgriper jages og korona-nedstengningen kryper stadig nærmere samfunnet.»

, nrk.no
Et nervepirrende mysterium fra en forblåst øy på Helgelandskysten -

I mars 2020 mottar true crime-forfatter Helene Paus et brev. Avsenderen er Louise Røed, en kreftsyk kvinne i Brønnøysund. Hun forteller om et overfall hun ble utsatt for tidlig på 90-tallet og retter beskyldninger mot den legendariske og myteomspunne Hollywood-regissøren Paal Ylvingen. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Et nervepirrende mysterium fra en forblåst øy på Helgelandskysten -

I mars 2020 mottar true crime-forfatter Helene Paus et brev. Avsenderen er Louise Røed, en kreftsyk kvinne i Brønnøysund. Hun forteller om et overfall hun ble utsatt for tidlig på 90-tallet og retter beskyldninger mot den legendariske og myteomspunne Hollywood-regissøren Paal Ylvingen. Ylvingen har de siste tjue årene isolert seg fra omverdenen på den forblåste øya Ytre Dunet på Helgelandskysten, der han fordriver tiden med å løpe og male bilder.

Paus går med på å undersøke saken, og finner etter hvert tegn som tyder på at det er mer som skjuler seg i Ylvingens fortid. Hun bestemmer seg for å reise nordover og ut i havgapet.

Formørkelsen og dens lys er en fortelling om galskap og skaperkraft, om hovmod og begjær, om menneskelig kunst og umenneskelige forbrytelser.

Anmelderne mener:

«Jørgen Brekke gir deg upåklagelig spenning mens en overgriper jages og korona-nedstengningen kryper stadig nærmere samfunnet. [...] Formørkelsen og dens lys er en spenningsroman som kan fylle opptil flere timer med underholdning.»

Leif Ekle, NRK
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205569058
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger