Fremmedlegeme

krimroman

Serie: Snø 2

«Unni Lindell befinner seg i det absolutte toppsjiktet av norske krimforfattere.»

, VG Terningkast 5
Lilja og Betzy er blant kvinnene som gjemmer seg for sine voldelige menn på en jordbærgård i indre Østfold. Stedet er driftet på ideell basis av en kvinne i 60-årene. Hun gjør alt for å hjelpe. Eller gjør hun det? En dag oppdager Lilja overvåkningskameraer i trærne. Les mer
Politi
Spenning
Drap
Whodunnit
Vår pris
249,-
Spar
180,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 249,-
Spar: 180,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Lilja og Betzy er blant kvinnene som gjemmer seg for sine voldelige menn på en jordbærgård i indre Østfold. Stedet er driftet på ideell basis av en kvinne i 60-årene. Hun gjør alt for å hjelpe. Eller gjør hun det? En dag oppdager Lilja overvåkningskameraer i trærne. Og seks år gamle Bambi går i søvne en natt og finner noe fryktelig i skogen. Den unge politibetjenten Lydia Winther, kalt Snø jobber igjen på politihuset med Hay og Marian Dahle. En førti år gammel savnetsak fører Snø til gården. Det skal sette livet hennes i fare. Nesten for sent går den grufulle sannheten opp for henne. At det finnes farlige menn i verden er noe alle vet, men finnes det også farlige kvinner?

UNNI LINDELL er en av Norges mestselgende forfattere med over 7 millioner solgte bøker. Hun har mottatt Rivertonprisen to ganger: for Drømmefangeren i 1999 og for Dronen i 2019. Hun ble nominert til den samme prisen for den forrige boken om Snø, Nabovarsel.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Sindre Hovdenakk, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bonnier norsk forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk
Sider: 382
ISBN: 9788234705991
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8204950
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger