Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fremmedlegeme

krimroman

Lilja og Betzy er blant kvinnene som gjemmer seg for sine voldelige menn på en jordbærgård i indre Østfold. Stedet er driftet på ideell basis av en kvinne i 60-årene. Hun gjør alt for å hjelpe. Eller gjør hun det? En dag oppdager Lilja overvåkningskameraer i trærne. Les mer

329,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lilja og Betzy er blant kvinnene som gjemmer seg for sine voldelige menn på en jordbærgård i indre Østfold. Stedet er driftet på ideell basis av en kvinne i 60-årene. Hun gjør alt for å hjelpe. Eller gjør hun det? En dag oppdager Lilja overvåkningskameraer i trærne. Og seks år gamle Bambi går i søvne en natt og finner noe fryktelig i skogen. Den unge politibetjenten Lydia Winther, kalt Snø jobber igjen på politihuset med Hay og Marian Dahle. En førti år gammel savnetsak fører Snø til gården. Det skal sette livet hennes i fare. Nesten for sent går den grufulle sannheten opp for henne. At det finnes farlige menn i verden er noe alle vet, men finnes det også farlige kvinner?

UNNI LINDELL er en av Norges mestselgende forfattere med over 7 millioner solgte bøker. Hun har mottatt Rivertonprisen to ganger: for Drømmefangeren i 1999 og for Dronen i 2019. Hun ble nominert til den samme prisen for den forrige boken om Snø, Nabovarsel.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788234706011
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Fremmedlegeme
Serie
Snø 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
Anne Torsholen – 29.05.2024

– Unni Lindell kan krim.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fremmedlegeme:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv