Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gutten i kofferten

"I kofferten lå det en gutt. En naken, lyshåret gutt; liten og spinkel, neppe mer enn tre år gammel. Sjokket fikk henne til å ramle bakover ... Han lå med knærne helt opp til brystet, brettet sammen som en skjorte, ellers ville han ikke fått plass. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
"I kofferten lå det en gutt. En naken, lyshåret gutt; liten og spinkel, neppe mer enn tre år gammel. Sjokket fikk henne til å ramle bakover ... Han lå med knærne helt opp til brystet, brettet sammen som en skjorte, ellers ville han ikke fått plass. Øynene hans var lukket, og huden lyste hvit ... Det var først da hun så at leppene hans skilte seg litt, at det gikk opp for henne at han var levende." Nina Borg arbeider med flyktninger i Danmark, både over og under jorden, og hun er vant til nødssituasjoner. Hun lever en stor del av livet i en verden som andre sjelden ser, en verden fylt av utpresning, menneskehandel, mishandling og unødvendig død, der barn forsvinner hver eneste dag uten at noen stiller spørsmål. Da Nina finner gutten i kofferten i en oppbevaringsboks på Hovedbanegården i København, forsøker hun å finne ut hvem han er og hvor han kommer fra. Hun har bestemt seg for at dette barnet ikke skal få lov til bare å forsvinne. Det viser seg å være en livsfarlig beslutning.

Medlemsvurdering:
Boka "Gutten i kofferten" starter med at Nina Borg, som er Røde Kors sykepleier, finner en tre år gammel gutt i en koffert. Nina er vant til ekstreme situasjoner, og hun tør ikke melde fra om at hun har funnet gutten. Samtidig får vi høre om Sigita som har mistet sin sønn. Dette dramaet fører oss inn i en brutal og hensynsløs verden. Her finnes mennesker som er villig til å gjøre hva som helst for penger. Denne boka er uhyre spennende , damatisk og en tanke skremmende. Forfatteren klarer på en fortreffelig måte å gi oss historien fra flere sider parallellt. Boka var svært vanskelig å legge fra seg. Dette er en innertier for krimelskere.

Glad i bøker

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242141286
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Drengen i kufferten
Serie
Nina Borg 1

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

H
H. – 21.06.2010

– Dette er en krimbok som er svært spennende. Du blir raskt revet med i fortellingen om den lille gutten som blir funnet i kofferten. At fortellingens synsvinkel skifter fra person til person er med på å skape dramatikk og gjør at du aldri vet hva som kommer etter det du leser. Å lese krim fra vår tid og i et nordisk miljø gjør at historien virker mer ekte, noe som gjør opplevelsen enda nifsere. Personene var godt skildret om enn noe svart-hvitt fremstilt. CD-en er lest inn levende og er vel verd å høre på når du ligger på stranden eller rydder i huset. Men ikke når du er alene en mørk kveld!

G
Glad i bøker – 14.04.2010

– Boka "Gutten i kofferten" starter med at Nina Borg, som er Røde Kors sykepleier, finner en tre år gammel gutt i en koffert. Nina er vant til ekstreme situasjoner, og hun tør ikke melde fra om at hun har funnet gutten. Samtidig får vi høre om Sigita som har mistet sin sønn. Dette dramaet fører oss inn i en brutal og hensynsløs verden. Her finnes mennesker som er villig til å gjøre hva som helst for penger. Denne boka er uhyre spennende , damatisk og en tanke skremmende. Forfatteren klarer på en fortreffelig måte å gi oss historien fra flere sider parallellt. Boka var svært vanskelig å legge fra seg. Dette er en innertier for krimelskere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gutten i kofferten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv