Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gutten i kofferten

kriminalroman

Kåret til beste danske kriminalroman i 2008.
Den første boken i en krimserie om Røde Kors-sykepleier Nina Borg. En liten gutt blir funnet i en oppbevaringsboks på Hovedbanegården i København. Hvorfor?

Nina Borg er ikke en som lukker øynene. Les mer

229,-
Utsolgt
Kåret til beste danske kriminalroman i 2008.
Den første boken i en krimserie om Røde Kors-sykepleier Nina Borg. En liten gutt blir funnet i en oppbevaringsboks på Hovedbanegården i København. Hvorfor?

Nina Borg er ikke en som lukker øynene. Hun bestemmer seg for å finne ut hvem han er, og hvor han kommer fra. Hun har bestemt seg for at dette barnet ikke skal få lov til bare å forsvinne. Det viser seg å være en livsfarlig beslutning.

«Dansk kvalitet.»
Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten

«... krim med et sjeldent engasjement.»
Arne Guttormsen, Vårt Land

«... langt på vei den perfekte krimroman.»
Jon Terje Grønli, Gjengangeren

«Romanen er lettlest og spennende, og fortjener betegnelsen 'pageturner'.»
Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

Intervju på nrk.no

Lene Kaaberbøls hjemmeside

Medlemsvurdering:
Boka "Gutten i kofferten" starter med at Nina Borg, som er Røde Kors sykepleier, finner en tre år gammel gutt i en koffert. Nina er vant til ekstreme situasjoner, og hun tør ikke melde fra om at hun har funnet gutten. Samtidig får vi høre om Sigita som har mistet sin sønn. Dette dramaet fører oss inn i en brutal og hensynsløs verden. Her finnes mennesker som er villig til å gjøre hva som helst for penger. Denne boka er uhyre spennende , damatisk og en tanke skremmende. Forfatteren klarer på en fortreffelig måte å gi oss historien fra flere sider parallellt. Boka var svært vanskelig å legge fra seg. Dette er en innertier for krimelskere.

Glad i bøker

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
298
ISBN
9788205408043
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Drengen i kufferten
Format
18 x 11 cm
Serie
Nina Borg 1
Gyldendal krim

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

H
H. – 21.06.2010

– Dette er en krimbok som er svært spennende. Du blir raskt revet med i fortellingen om den lille gutten som blir funnet i kofferten. At fortellingens synsvinkel skifter fra person til person er med på å skape dramatikk og gjør at du aldri vet hva som kommer etter det du leser. Å lese krim fra vår tid og i et nordisk miljø gjør at historien virker mer ekte, noe som gjør opplevelsen enda nifsere. Personene var godt skildret om enn noe svart-hvitt fremstilt. CD-en er lest inn levende og er vel verd å høre på når du ligger på stranden eller rydder i huset. Men ikke når du er alene en mørk kveld!

G
Glad i bøker – 14.04.2010

– Boka "Gutten i kofferten" starter med at Nina Borg, som er Røde Kors sykepleier, finner en tre år gammel gutt i en koffert. Nina er vant til ekstreme situasjoner, og hun tør ikke melde fra om at hun har funnet gutten. Samtidig får vi høre om Sigita som har mistet sin sønn. Dette dramaet fører oss inn i en brutal og hensynsløs verden. Her finnes mennesker som er villig til å gjøre hva som helst for penger. Denne boka er uhyre spennende , damatisk og en tanke skremmende. Forfatteren klarer på en fortreffelig måte å gi oss historien fra flere sider parallellt. Boka var svært vanskelig å legge fra seg. Dette er en innertier for krimelskere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gutten i kofferten:

X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

August

Victoria Hislop
Innbundet 
288,- 329,-

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Logg inn

Handlekurv