Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Løvens gap

en Hanne Wilhelmsen-roman

Det er 4. april 1997, og Birgitte Volter har sittet i statsministerposisjon i et halvt år. Hun blir funnet skutt i hodet på sitt kontor i regjeringsbygget. Norge er rystet, og Oslo politikammer setter to hundre mann på saken i tillegg til Politiets Overvåkingstjeneste. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Det er 4. april 1997, og Birgitte Volter har sittet i statsministerposisjon i et halvt år. Hun blir funnet skutt i hodet på sitt kontor i regjeringsbygget. Norge er rystet, og Oslo politikammer setter to hundre mann på saken i tillegg til Politiets Overvåkingstjeneste. Førstebetjent Billy T. og politiinspektør Håkon Sand står sentralt i etterforskningen, men de savner Hanne Wilhelmsen, som er i USA for å besøke kjæresten, Cecilie. Hun klarer imidlertid ikke å holde seg borte så lenge, og jakten på statsministerens drapsmann er i gang. Dette er den fjerde boka om Hanne Wilhelmsen.

Medlemsvurdering:
"Løvens gap" er en steike bra bok! 4 april 1997 blir Birgitte Volter funnet død på sitt kontor. Hun er skutt i hodet. Volter har sittet i statsministerstolen i et halvt år, og saken ryster hele norges befolkning. Hvordan kunne gjerningsmannen komme seg inn i regjerinsbygget, skytte statsministeren, og komme seg ut igjenn, uten at noen så ham?
Førtebetjent Billy T og politiinspektør Håkon Snad blir satt på saken, sammen med 200 mann. Selv om spekulasjonane er mange står politiet på bar bakke, og Billy T og Håkon begynner fort å savne Hanne Wilhelmsen som er i USA og besøker kjæresten, Cecilie.
Vil Billy T og Håkon greie å løse saken, eller er de avhengig av Hanne? Jeg syns boka var spendenede fra begynnelse til slutt, og vil annbefale den til alle krimelskerer!!

;o)

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Piratforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
413
ISBN
9788281433380
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
19 x 12 cm
Serie
Hanne Wilhelmsen-serien
Hanne Wilhelmsen 4

Kunders vurdering

P
Pytagoras – 07.07.2006

– Jeg er generelt sett veldig begeistret for Anne Holts romaner. Løvens Gap har hun skrevet sammen med Berit Reiss Andersen. Denne romanen har de samme hovedpersonene som vi kjenner fra tidligere Anne Holt bøker, nemlig Billy T., Håkon Sand og Hanne Wilhelmsen. Den norske statsministeren blir myrdet på sitt kontor og masser av politifolk settes på saken. Jakten på morderen er imidlertid svært vanskelig og intens. Hanne Wilhelmsen bodde i utgangspunktet i USA, men dukker etterhvert opp for å bistå etterforskningen. Boka er spennende tvers igjennom og jeg kjedet meg i hvert fall aldri. Boka er definitivt verd å lese, og på typisk Anne Holt vis får du god underholdning for pengene.

k
krullis – 22.10.2005

– Sjokk og vantro ryster landet når Norges statsminister, Birgitte Volter, blir funnet drept på sitt kontor. Hvordan dette kunne skje i det strengt bevoktede regjeringskvartalet blir det politiets nøtt å løse. Det skal vise seg å bli en svært vanskelig oppgave, som kommer til å kreve det ytterste av førstebetjent Billy T. og kollegaene hans. For sannheten ligger skjult i et intrikat spill hvor begjæret etter makt og posisjoner råder, og hvor fallhøyden er stor. Boken er utrolig spennende skrevet, og byr på krim av ypperste klasse.
Den har en troverdig og intelligent handling som fenger fra første side, og som byr på det ene høydepunktet etter det andre. Dette er en bok jeg ikke greide å legge fra meg, og som virkelig bør leses.

;
;o) – 30.05.2005

– "Løvens gap" er en steike bra bok! 4 april 1997 blir Birgitte Volter funnet død på sitt kontor. Hun er skutt i hodet. Volter har sittet i statsministerstolen i et halvt år, og saken ryster hele norges befolkning. Hvordan kunne gjerningsmannen komme seg inn i regjerinsbygget, skytte statsministeren, og komme seg ut igjenn, uten at noen så ham?
Førtebetjent Billy T og politiinspektør Håkon Snad blir satt på saken, sammen med 200 mann. Selv om spekulasjonane er mange står politiet på bar bakke, og Billy T og Håkon begynner fort å savne Hanne Wilhelmsen som er i USA og besøker kjæresten, Cecilie.
Vil Billy T og Håkon greie å løse saken, eller er de avhengig av Hanne? Jeg syns boka var spendenede fra begynnelse til slutt, og vil annbefale den til alle krimelskerer!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Løvens gap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv