Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Merket for livet

Jana Berzelius er en vellykket jurist. Men hun husker ingenting fra sin barndom. Og hva betyr den tatoveringen hun har i nakken? Når fikk hun den?
Sommeren 1991 våkner den ni år gamle Jana Berzelius opp på et sykehus. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Jana Berzelius er en vellykket jurist. Men hun husker ingenting fra sin barndom. Og hva betyr den tatoveringen hun har i nakken? Når fikk hun den?
Sommeren 1991 våkner den ni år gamle Jana Berzelius opp på et sykehus. Hun husker ikke hvem hun er, eller hvor hun kommer fra.

Tjueen år senere er Jana en vellykket jurist og arbeider som statsadvokat. Sammen med politiet skal hun etterforske drapet på avdelingslederen for Migrationsverket, Hans Juhlén. På drapsstedet finner de flere fingeravtrykk som er så små at de må tilhøre et barn.

Etterforskningen tar en uventet vending da det dukker opp et nytt lik, denne gangen en ung gutt. Jo mer Jana graver i guttens bakgrunn, desto nærmere kommer hun sannheten om sin egen fortid.

Merket for livet er Emelie Schepps første bok i serien om Jana Berzelius.

«Merket for livet er en bladvender av dimensjoner, jeg hørte og leste og hadde problemer med å fri tankene fra handlingen når jeg var borte fra boken. Karakteroppbyggingen var formidabel, med et par uimotståelige personligheter.
Denne boken er skrevet med stødig hånd, handlingen går opp, og jeg håper virkelig at det kommer flere bøker om Jana Berzelius.» Tine Sundal, blogspot.no

Medlemsvurdering:
Elsker krim og spenning og denne boken svarte virkelig opp til forventningene mine. Bør leses!

Tone

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205464865
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Märkta för livet
Serie
Jana Berzelius 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Bjørn Erik – 05.03.2018

– Likte boken og jeg likte måten forfatteren skriver på. Godt driv gjennom hele boka, og en vil bare lese mer for å se hva som skjer. Overraskende bakgrunn på statsadvokaten og måten hun håndterer fortiden på. Ei spennende bok!

B
Bengt lia – 11.08.2017

– Merket for livet

T
Tone – 25.05.2016

– Elsker krim og spenning og denne boken svarte virkelig opp til forventningene mine. Bør leses!

M
Me – 30.01.2016

– Dessverre, det er ikke annen måte å si det på. Boka er ikke særlig spennende og har dårlig språk. Plottet i deg selv kunne vært greit i en annens forfatter hender, men her var det klønete bearbeidet, med flere titalls døde nevnt bare litt i forbifarten. Ikke særlig troverdig med en statsadvokat som bytter på å være drapsmann heller. Redaktøren burde nok ha gått flere runder med forfatteren før boka ble publisert. Beklager, men dette er dårlig håndtverk. 😯😦

Oppdag mer

Bøker som ligner på Merket for livet:

Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv