Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mordene på Fleat House

«Lucinda Riley kan skape stemning, også som krimforfatter!» «Rileys store leser-skare kan bare glede seg til den eneste krimboken hun skrev.»

Guri Hjeltnes, VG

Lucinda Rileys fascinerende kriminalroman Mordene på Fleat House åpner med det plutselige dødsfallet til en elev ved Fleat House på St. Stephen's, en privat internatskole i det dypeste Norfolk, nordøst for London. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lucinda Rileys fascinerende kriminalroman Mordene på Fleat House åpner med det plutselige dødsfallet til en elev ved Fleat House på St. Stephen's, en privat internatskole i det dypeste Norfolk, nordøst for London. Det er en sjokkerende hendelse som skolens rektor helst vil kalle «en tragisk ulykke».

Det lokale politiet kan likevel ikke utelukke at noe mistenkelig har skjedd, og saken fører til at den anerkjente etterforskeren Jazmine 'Jazz' Hunter kommer tilbake til politiet. Noe motvillig går Jazz med på å lede etterforskningen som en tjeneste for sin gamle sjef.

Et makabert funn på skolens område gjør saken til den vanskeligste drapsetterforskningen i hennes karriere. For Fleat House skjuler hemmeligheter som er mørkere enn Jazz og hennes team kunne ha forestilt seg.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202748654
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The murders at Fleat House

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Lucinda Riley kan skape stemning, også som krimforfatter!» «Rileys store leser-skare kan bare glede seg til den eneste krimboken hun skrev.»

Guri Hjeltnes, VG

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mordene på Fleat House:

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv