Nå har natten alt - Jørgen Brekke

Nå har natten alt

kriminalroman

«Jørgen Brekke har skrevet en helstøpt psykologisk thriller om en drapsgåte og dens ringvirkninger.»

, BOK365 Terningkast 5
En psykologisk thriller om en drapsgåte og dens ringvirkninger.
Den 23. oktober 2012 blir femten år gamle Liv Hassel drept i et skogholt i fredelige Horten, mens foreldrene hennes er i Mexico. Den tre år eldre Vegar Johnsen blir dømt for drapet. Les mer
Vår pris
390,-
Spar
39,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 390,-
Spar: 39,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

En psykologisk thriller om en drapsgåte og dens ringvirkninger.
Den 23. oktober 2012 blir femten år gamle Liv Hassel drept i et skogholt i fredelige Horten, mens foreldrene hennes er i Mexico. Den tre år eldre Vegar Johnsen blir dømt for drapet.

Åtte år senere møter Livs søster, Mia Hassel, uventet et tidligere vitne i saken. Dette møtet reiser foruroligende spørsmål. Er Johnsen den skyldige? Kan Mia stole på forklaringene til sine aller nærmeste?

Mia kontakter Helene Paus, en anerkjent forfatter av True Crime-bøker. Paus har selv mistet en datter i krybbedød, og har bestemt seg for å slutte å skrive om drapssaker. Men hun klarer ikke å la saken ligge, det er for mye som skurrer i den. Makter Paus å skrive seg ut av sin egen sorg, eller vil arbeidet med boken om det tragiske drapet bare føre henne dypere ned i det mørket hun befinner seg i?

«[...] en solid krim med en velkonstruert intrige befolket med interessante personer.»
Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Hortensforfatteren Jørgen Brekke er av de sjeldne sortene i norsk kriminallitteratur. Han evner, i motsetning til hovedfeltet i sjangeren, ikke bare å låse seg til seriekrimromaner, men å finne nye vinklinger, nye personer og nye intriger.»
Finn Stenstad, Tønsberg Blad

«Alt i alt er dette blitt en solid thriller, som vil lande høyt i lesebunken når årets norske krim- og spenning-utgivelser skal veies, vurderes og prioriteres.»
Vebjørn Rogne, Bok365

«Virkelig en spennende jakt etter sannheten.»
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

«Denne gangen, med ei bok ettertrykkelig plassert i vår tid, er det så å si noe helt annet, en krysning av privatdetektivfortellingen og en klassisk "whodunnit" i salig Agatha Christies ånd. Begge sjangre kan synes grundig utvasket, men Jørgen Brekke klarer å holde på interessen hele veien. [...] Leseverdig, godt fortalt.»
Leif Ekle, NRK
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Vebjørn Rogne, BOK365

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 381
ISBN: 9788205539310
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8167613
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger