Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Nattsangeren

«Denne blir du hektet på! Et godt krimplott og troverdig persongalleri ligger i bunn for en historie som på samme tid er lett gjenkjennelig og ganske så unik.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Denne blir du hektet på!» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 6)

Når den dyktige politietterforskeren Hanna Dunckers far dør, vender hun etter 16 år i Stockholm tilbake til barndommens Öland. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
«Denne blir du hektet på!» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 6)

Når den dyktige politietterforskeren Hanna Dunckers far dør, vender hun etter 16 år i Stockholm tilbake til barndommens Öland. Til tross for alt som skjedde der, tross alle blikk og rykter, er det i den lille hytta ved havet hun hører hjemme.
15 år gamle Joel blir funnet død og mishandlet ved en rasteplass. Hanna må etterforske saken selv om Joels mor en gang var hennes beste venn - en venn Hanna forlot for mange år siden.
Alle kjenner alle i det lille øysamfunnet.
Alle vet at Hannas far satt i fengsel for drap.
Hanna får bruk for all sin styrke og menneskekunnskap i etterforskningen av Joels tragiske og voldsomme død. At det koster å grave, både i nåtid og i fortid, lar det lukkede samfunnet henne ikke glemme.

«Denne blir du hektet på! ... en fascinerende rammehistorie som vil gi alle lesere av denne boka lyst til å følge serien videre. Et godt krimplott og troverdig persongalleri ligger i bunn for en historie som på samme tid er lett gjenkjennelig og ganske så unik.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 6)

«Velskrevet bygdekrim fra Öland (...) Johanna Mo interesserer seg for menneskene som bor der, og beskriver dem med presisjon og varme. Hun har også et godt blikk for hverdagens banaliteter og hva store endringer og grusomme hendelser gjør med folk. I stedet for å pøse på med ytre handling, skaper hun spenning gjennom beskrivelser av mennesker, relasjoner og fortielser.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
443
ISBN
9788203366543
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Nattsångaren
Format
21 x 13 cm
Nr
8214026
Serie
Hanna Duncker 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Denne blir du hektet på! Et godt krimplott og troverdig persongalleri ligger i bunn for en historie som på samme tid er lett gjenkjennelig og ganske så unik.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Kunders vurdering

L
Liv – 02.05.2023

– Helt ok. Kanskje ikke av de mest intrikate, men fin underholdning. Blir en slags feel good krim.

O
Otto – 19.11.2021

– Litt for PK etter min smak…

S
Step – 11.03.2021

– En grei krim, ikke så veldig spennende, helt greit skrevet. En bok som er bedre enn mange andre hauset opp i media, men ikke så bra at denne leser føler seg fristet til å lese flere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nattsangeren:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-
Jakten
Ny!

Jakten

Bernard Minier
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv