Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Noen vet

krim

Et eldre ektepar blir funnet drept på en gård i Asker.
Kajsa Coren, politisk journalist i Kanal 4, blir sendt til åstedet. Egentlig arbeider hun med å avdekke
en av velferdsstatens største skandaler etter krigen: omsorgssvikt og overgrep mot barn på barnehjem,
og spesialskoler. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Et eldre ektepar blir funnet drept på en gård i Asker.
Kajsa Coren, politisk journalist i Kanal 4, blir sendt til åstedet. Egentlig arbeider hun med å avdekke
en av velferdsstatens største skandaler etter krigen: omsorgssvikt og overgrep mot barn på barnehjem,
og spesialskoler. Hun sitter på informasjon som tyder på at sannheten om alle overgrepene lang fra
er kommet fram.
Litt etter litt begynner Kajsa å forstå at det er en sammenheng mellom drapet på ekteparet og
barnehjemsskandalen, og hun føler at hun er på sporet av et skup. Samtidig befinner drapsmannen
seg mye nærmere henne enn hun aner.
Dette er beretningen om et uønsket barns brutale hevn.

Medlemsvurdering:
Denne greide jeg ikke legge fra meg før den var lest ut. Utrolig bra skrevet selv om en våken leser relativt tidlig bør finne ut hvem som er den "slemme". Jeg har ikke lest noe av Teige før, men det skal jeg nå rette på.

Bjørn Hoenvoll

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
284
ISBN
9788203362972
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
21 x 13 cm
Nr
8201552
Serie
Kajsa Coren 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Bjørn Hoenvoll – 15.02.2022

– Denne greide jeg ikke legge fra meg før den var lest ut. Utrolig bra skrevet selv om en våken leser relativt tidlig bør finne ut hvem som er den "slemme". Jeg har ikke lest noe av Teige før, men det skal jeg nå rette på.

l
linda – 26.05.2020

– veldig bra

B
Britt – 12.11.2012

– En av de beste jeg har lest, på lenge

j
joanne – 08.09.2010

– Trude Teige er allerede kjent som en svært god programleder, og med denne boken, "Noen vet", debuterer hun som krimforfatter, og både leserne og kritikerne har jublet! Det som virkelig appellerte til meg med denne boken, er at Trude Teiges skrivestil er veldig rett frem, hun prøver ikke for hardt, noe som igjen gir fra seg en veldig god effekt! Teige fokuserer på handlingen i boken, og jeg må si at hun har klart å komme opp med en veldig spennende og underholdende handling, der leseren alltid drives videre uten å ville legge boken fra seg. Bokens hovedperson er Kajsa Coren, en journalist som vikles inn i et farlig nett av politikk og mord, der drapet på et gammelt ektepar i Asker setter i gang en prosess som peker mot et skandaløst barnehjem, der man avdekker omsorgssvikt av groveste sort. Handlingen i boken er overraskende intrikat, og tvinnes lett og naturlig fra hovedhandling til bihandling, med karakterer som er godt beskrevet og et plott som flyter veldig naturlig fremover. En imponerende debut fra Teige!

G
Glad i bøker – 19.12.2009

– I boka "Noen vet" møter vi journalisten Kajsa Coren. Hun jobber som politisk journalist, men kommer på sporet av noe i en dobbeltdrapssak. Samtidig jobber hun med en reportasje om barnehjemsbarn. Sakene flettes sakte, men sikkert, sammen, og Kajsa kommer tett inn på flere av de tidligere barnehjemsbarna. Hun mottar anonyme brev i posten, og ting blir uhyggelige. Samtidig kommer hun i konflikt med mannen Aksel sin jobb, da han er politipsykiater. Denne boka er svært godt skrevet og er både spennende og tankevekkende. Forfatteren skriver om et tema som er stadig aktuelt. Hun holder på spenningen gjennom hele boka. Denne boka anbefaler jeg alle å lese.

J
Johna – 12.12.2009

– Trude Teige er hittil mest kjent som programleder i tv2, men nå har hun også bevisst at hennes penn er svært god når det kommer til å skrive drivende gode kriminalnoveller. Det er godt mulig at hun bruker sine opplevelser og observasjoner innen media som inspirasjon til sine karakterer, men uansett har hun med romanen "Noen vet" gitt oss en av årets mest overraskende debuter! Hovedpersonen heter Kajsa Coren, en ung kvinne som blir sendt til et åsted der et eldre ektepar har blitt funnet drept. Hun arbeider med å avdekke røttene til en alvorlig skandale på et lokalt barnehjem, men innser at denne skandalen kan ha en fatal sammenheng med drapene på ekteparet. Teige skriver hurtig og intenst, og hun tar seg god til å forklare det som krever forklaring. Dette er en debut som jeg tror vil komme til å fenge og imponere!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Noen vet:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Svik

Trude Teige
Paperback 
199,-

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv