Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Operasjon Høye nord

I Arktis forsvinner det norske etterretningskipet Marjata sporløst i havdypet. Dette skjer samtidig med at norske myndigheter er i ferd med a. forhandle frem en avtale om deling av den rike havbunnen i isødet. Les mer

169,-
Sendes innen 3 virkedager
I Arktis forsvinner det norske etterretningskipet Marjata sporløst i havdypet. Dette skjer samtidig med at norske myndigheter er i ferd med a. forhandle frem en avtale om deling av den rike havbunnen i isødet. I tillegg går det rykter om at en russisk spion er plassert høyt oppe i det norske embetsverket.

Norges sikkerhet og interesser står på spill, og det blir opp til PST-etterforsker Hege Tønnesen å nøste opp i trådene. Men for Tønnesen blir det hele personlig, da hennes bror dør av radioaktiv stråling. For henne blir det viktigste å finne ut av hvilke stoffer han har hatt kontakt med, og hvor disse stammer fra.

Kampen om nærområdene er i gang, og den tar oss med inn i russiske fangehull, mørke gruveganger og maktens innerste korridorer. Norges energimakt står nå på spill.

Operasjon Høye nord er tredje bok i serien om PST-etterforsker Hege Tønnesen.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Goliat forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
331
ISBN
9788283990157
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
20 x 13 cm
Serie
Hege Tønnesen-serien 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 02.11.2010

– Boka Høye nord starter med at advokaten Totgeir blir funnet død. Familien får vite at han døde av kreft, men søsteren Hege som jobber i politiet aner at det ikke stemmer. Hun setter i gang sin egen etterforskning, og skremmende saker dukker opp. Samtidig er et norsk forsknigsskip forsvunnet i sjøen i Nordishavet. PST hvor Hege jobber får saken på bordet. Dette er spenning på høyt nivå, og her er det storpolitikken som rår. Et lite menneskeliv er ikke all verden verdt i den store sammenhengen. Jeg synes at denne boka var meget spennende og underholdende. Forfatteren klarte å holde på spenningen gjennom hele boka. Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon Høye nord:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Anne Frank

María Isabel Sánchez Vegara
Innbundet 
181,- 199,-
 

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv