Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Operasjon Isbjørn

thriller

Terningkast 5. «Norge er i ferd med å få en ny thrillerforfatter av internasjonalt format!»
Sindre Hovdenakk, VG
En bølge av tragiske familiedrap ryster Norge, og politiets ressurser er sprengt. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Terningkast 5. «Norge er i ferd med å få en ny thrillerforfatter av internasjonalt format!»
Sindre Hovdenakk, VG
En bølge av tragiske familiedrap ryster Norge, og politiets ressurser er sprengt. Hege Tønnesen, i permisjon fra PST, får motvillig ansvaret for etterforskningen av en ny tragedie: I Rendalen er mor og datter brutalt henrettet. Den mistenkte familiefaren er spesialsoldat i Hærens Jegerkommando, og han er sporløst forsvunnet.

I jakten på den mistenkte forstår Hege at hun blir sabotert, og at det dreier seg om en sak i en helt annen størrelsesorden. Innsikten skal bringe henne til Svalbard, og en iskald kamp på liv og død.

Eirik Wekres bøker med Hege Tønnesen blir nå filmatisert. Den norske avdelingen av Lars von Triers filmselskap, Zentropa, har sikret seg filmrettighetene for Operasjon Snøhvit (2008), Operasjon Isbjørn (2009) og Operasjon Høye Nord (som Wekre i skrivende stund legger siste hånd på).

Inneholder Bonus-spor! (Åpningskapitlet til Wekres neste og siste krim i Operasjon-trilogien, Operasjon Høye Nord.)

«Norge er i ferd med å få en ny thrillerforfatter av internasjonalt format!»
Sindre Hovdenakk, VG

«... bygger ut handlingen på så uventede måter at man til slutt sitter med en fullblods internasjonal thriller hvor intet mindre enn rikets sikkerhet står på spill ... et realistisk og troverdig nivå som gir boka et ekstra løft.»
Kurt Hanssen, Dagbladet

«Vår nye thrillerkonge får tunga til å fryse fast i boksiden.»
Mode Steinkjer, Dagsavisen

Eirik Wekres hjemmesider

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
350
ISBN
9788205396296
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
18 x 12 cm
Serie
Gyldendal krim 2
Hege Tønnesen-serien 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
HOH – 23.07.2010

– Eirik Wekre tar utgangspunkt i Norge og den sikkerhetspolitiske situasjonen. Ut fra dette spinner han et jordnært eventyr i thrillerformat. Boken starter med noe som ser ut som en familitragedie i Rendalen. Hege Tønnesen blir satt til å lede etterforskningen. Det viser seg raskt at det ligger mye mer bak dette drapet, og etterforskningen blir hindert av sterke krefter. Boken har tre begrensede geografiske områder (Rendalen, Oslo, Svalbard). De to første beskriver Wekre realistisk, men når det kommer til Svalbard, skjemmes boken av skjønnhetsfeil. Det virker som om Wekre aldri har vært på Svalbard. Tilsvarende skjemmes historien av litt raske og enkle vendinger i en del situasjoner, spesielt farlige situasjoner i fjellet. Alt i alt en meget leseverdig bok

G
Glad i bøker – 16.10.2009

– I boka "Operasjon Isbjørn" blir ei lita bygd på Hedemark rystet av et tragisk familidrap. Mor og datter blir funnet skutt i et utbrent hus og far er forsvunnet. Politiet jobber ut i fra teorien om at far er gjerningsmannen. Hege Tønnesen, som har permisjon fra Politiets sikkerhetstjeneste, er etterfrosknigsleder. Utover i etterforskningen dukker det stadig opp ting som ikke stemmer, og det skjuler seg mer bak dette drapet. Det blir vanskelig for henne å vite hvem hun kan stole på. Eirik Wekre har klart å skrive en meget spennende thriller. Det som kan virke opplagt på starten skjuler noe stort. Boka blir bar mere og mere spennende jo lenger man leser.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon Isbjørn:

X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
332,- 379,-
 

Arr

Jørn Lier Horst
Innbundet 
390,- 429,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Handlekurv