Syndenes forlatelse - John Hart
Syndenes forlatelse - John Hart
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon

Syndenes forlatelse

; Christian Rugstad (Oversetter)

«Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.»

, VG Terningkast 5
Etter fire års stillhet fra spenningsmesteren John Hart, er Syndenes forlatelse en etterlengtet utgivelse som innfrir til fulle. I USA var førsteopplaget på hele to millioner bøker, og anmeldelsene har vært utelukkende gode. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Elizabeth Black er en omstridt helt, politikvinnen som egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og drepte to brutale kidnappere. Redningsaksjonen som ga henne heltestatus i pressen har gjort henne nesten immun mot kritiske stemmer internt i politiet – selv om det er mange ubesvarte spørsmål etter hendelsen. Leserne skjønner raskt at Elizabeth Black også er en kvinne med en fortid og en hemmelighet. Og hun er ikke den eneste som hegner om sine hemmeligheter ...

Frigivelsen
Politimannen Adrian Wall blir endelig løslatt etter tretten års fengsling for drapet på sin kone – et drap han kanskje ikke har begått. Som alle politifolk som havner i fengsel, har disse årene vært langt fra enkle. Den første han møter utenfor murene er en fjortenåring som venter på ham med en revolver for å hevne drapet på sin mor. Men gutten er Adrians minste problem – han erkjenner snart at livet faktisk var tryggere i fengsel.

Et nytt offer
Mens alle på hver sin måte søker syndenes forlatelse, blir et lik svøpt i mykt lin oppdaget på alteret i en forlatt kirke dypt inne i skogen. Var Adrian Wall likevel skyldig, og har han nå begått et nytt drap? Det ser mørkt ut for Adrian.

Lysende krim
Det er stadig flere lesere som oppdager John Harts forfatterskap. Syndenes forlatelse ble også møtt med stående ovasjoner av anmelderne, både i USA og her hjemme. «En perfekt kombinasjon av familietragedie, drap, hevn og bitre politifolk i en amerikansk sørstatsby», skriver Asbjørn Slettemark i A-magasinet. Vi er helt enige – og oppfordrer alle krimlesere til å sette av noen timer i selskap med Elizabeth Black. Dere vil ikke angre!

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Tom Egeland, VG
Terningkast 5 Varden
Terningkast 5 Solgunn Solli, Altaposten
Terningkast 5 Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Font
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 554
ISBN: 9788281693722
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Redemption road
Format: 22 x 15 cm
Nr: 8089108
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger
 

John Hart har solgt et sekssifret antall bøker i Norge og er den eneste forfatteren som har vunnet den høythengende Edgar-prisen for beste roman to ganger på rad. (Det siste barnet og Ved elven). Hans bøker er oversatt til 30 språk og solgt til over 70 land. Hart gjør spenning til stor litteratur med sin poetiske penn og overbevisende skildringer av dypet i mørke menneskesinn og avsidesliggende samfunn i sørstatene.

«Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.»

, VG Terningkast 5

«God og fascinerende historie ... en grøssende fryd»

Varden Terningkast 5

«Den første tredjedelen av Syndenes forlatelse er det tettest sydde plottet jeg har lest på årevis en perfekt kombinasjon av familietragedie, drap, hevn og bitre politifolk i en amerikansk sørstatsby... Elizabeth Black den beste karakteren du treffer i en spenningsroman i 2016.»

, A-magasinet

«En kraftprestasjon fylt av levende, avgrunnsdype skikkelser, en kombinasjon av intens spenning, stemningsfulle skildringer og litterært mesterskap.»

«Usannsynlig spennende!»

, Altaposten Terningkast 5

«Psykologisk dyptloddende ... Han regnes ikke som en mester for ingen ting, amerikanske John Hart. Han klarer å skrive en historie som holder over 550 sider ... Den drives fram av både en særdeles spennende historie, men også av troen på at det finnes noe varmt mellom oss mennesker som overgår alt annet.»

, Fædrelandsvennen Terningkast 5

«Dette er amerikansk krim på sitt beste, og så spennende at du nesten ikke får puste... Syndenes forlatelse er en voldsom og mektig leseopplevelse. Forfatteren gjør et dypdykk i menneskets innerste mørke, og evner å sjokkere og imponere oss. Gled deg!»

, Familien

«Krim med kvalitet... Hart bygger handlinga mesterlig opp. Troverdige personer vi kommer innpå, intriger og overraskelser underveis, og ikke minst godt språk... Jeg anbefaler alle de fem oversatte bøkene til Hart, han fortjener en stor norsk leserskare. »

, Hadeland

«Sidene blar seg selv, nesten ufrivillig. Hart skriver iblant ren poesi.»

Examiner.com

«En kraftprestasjon fylt av levende, avgrunnsdype skikkelser, en kombinasjon av intens spenning, stemningsfulle skildringer og litterært mesterskap»

Crime Watch

«Å si at dette er en sidevender, er en underdrivelse.»

Oklahoman