Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Alle lyver

Maria er heldig, og hun vet det. Hun bor i et nydelig hus med familien, hun trives i jobben. Hun vet ennå ikke hvor fort alt kan rakne.

Les mer

169,-

399,- Spar: 230,-

Sendes innen 1 virkedag

Våkent mareritt

Maria er heldig, og hun vet det. Hun bor i et nydelig hus med familien, hun trives i jobben. Hun vet ennå ikke hvor fort alt kan rakne.

Maria er på hyttetur med venninnene. De skravler om alt og ingenting, ler og drikker vin, og Maria slukner som et lys utpå natta. Når venninna vekker henne etter bare et par timer, er hun helt i ørska. «Maria, det er Samir. Du må komme.» Så fort kan et lykkelig liv rase i grus.

Hva har skjedd?
Samir er Marias nye mann, og det første som slår henne, er at det må ha skjedd noe med sønnen hennes, Vincent. Han har Downs syndrom, og han har nylig vært syk. Maria føler seg med ett lys våken og ringer Samir – men det er ikke så mye fornuftig hun får ut av ham. Alvoret går opp for henne når en mann plutselig tar fra Samir telefonen og presenterer seg som politi. «Det er datteren hans», kan politimannen fortelle. Yasmin. Det foreligger mistanke om at hun har forsøkt å ta sitt eget liv. Og de vet ikke hvor hun er.

Mistanken
Maria drar hjem så fort hun kan. Hjemme venter Vincent og Samir, men Yasmin er fremdeles ikke funnet. Ganske snart forstår de at politiet har sine mistanker. De avhører både Maria og Samir. Er det ikke sånn at Yasmin var en utrolig krevende og fæl tenåring – kan det ikke ha vært fristende å bli kvitt henne ...? Og hva med æresdrap, Samir er jo marokkansk? Men ingen kan vel drepe sitt eget barn, tenker Maria. I alle fall ikke mannen hun elsker og kjenner så godt.

Velskrevet og ytterst menneskelig
Alle lyver handler om den tynne linjen mellom løgn og sannhet som vi stadig balanserer på. Det handler om antagelser om hva andre tror, og ikke minst om vanskelige følelser. De fleste kan lett kjenne seg igjen i Marias mange skiftende følelser og etter hvert mistanker. Det gjør Alle lyver til en svært medrivende leseopplevelse, en besettende kriminalroman og en skremmende god skildring av en familie i fritt fall. 

 

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
443
ISBN
9788205547629
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Alla ljuger
Format
21 x 14 cm
Nr
8184836
Serie
Jentene og mørket 5

Om forfatteren

CAMILLA GREBE (f. 1968) er utdannet siviløkonom og var blant annet med å starte lydbokforlaget Storyside. Sammen med søsteren Åsa Träff debuterte hun som forfatter høsten 2009 med kriminalromanen En slags fred. I 2016 utkom Når isen brister, den første boka hun skrev alene. Deretter fulgte Husdyret, som ble kåret til årets beste krim 2017 i Sverige, og boka ble tildelt Glassnøkkelen for beste nordiske krim 2018.

Utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alle lyver:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skoddehav
199,-

Skoddehav

Kristina Ohlsson
Innbundet 
199,- 399,-
 
Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-
 

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
390,- 429,-
 
Memoria
249,-

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
249,- 399,-
 

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv